2777
2789

بچه ها تورو خدا کمکم کنید.... خونمون دست مستاجر بوده پاشده ماهم در حال تمیزکاری چون عروسیمونه متوجع شدم سوسک ریز داره اشپزخونه  چیکار کنم نابود شن

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر بگیر از عطاری مال من اسمش ما یعنی ریختم همشون اومدن بیرون در حال جون دادن. بعد چند بارم که ریختم دیگه نموندن تک و توک میبینم ک مردن

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 

خدا بگم چیکار کنه این آلمانو 

برا فروش سوسک کش هاش این سوسکای لعنتی رو وارد ایران کرد...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

تو گوگل بزن سوسک کش ،تو تصاویر یه بسته سبز هست قیمتشم ارزونه ۸ تومنه بعد از یک سال جنگیدن باسوسکا این پودر نابودشون کرد ،از هر چی بگی استفاده کردم کامن وخیلی سم های گرون دیگه خودمم باورم نمیشه نتونستم برات عکس بذارم خودت برو نگاه کن بستش سبز کوچیکه 

🤍🧡❤💛💚💙💜🤎🤍❤🧡💛💚💙💜🤎

اولا باید چندین روز اب نریزی تا بمیرن... از بی ابی میمیرن... 

بعد بری هر روز سم بزنی و بری خونه حدود 10 روز 

بعد همه جا رو بشور با اب و ریکار حتی داخل کابینت ها رو و با دستمال خشک کن بعد دوباره سم بزن یه 10 روزی 

دیگه انشاءالله ک تموم میشن... فقط تا وقتی تموم نشدن وسیله نبری ک تو وسیله هات لونه میکنن دیگه تموم نمیشن... 

میتونی از سم فروشی سم های خیلی قوی بخری.. 

ما مجتمع هستیم از خونه همسایه میاد ما فهمیدیم فقط نباید اشپز خونه رو با اب بشوریم ک رطوبت نباشه ک بیان اوه هم شستیم باید چند شب پیف پاف بزنیم ک نیان... سر چاه ها رو هم بستیم.. خداروشکر دیگه نیومده 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
تو گوگل بزن سوسک کش ،تو تصاویر یه بسته سبز هست قیمتشم ارزونه ۸ تومنه بعد از یک سال جنگیدن باسوسکا ای ...

ممنون عزیزم. .

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
اولا باید چندین روز اب نریزی تا بمیرن... از بی ابی میمیرن...  بعد بری هر روز سم بزنی و بری خون ...

چه سخته ای خدا. ... ممنون عزیزم.... انشالا نابود شن

اره چون تو خونتون لونه کردن باید اساسی نابودشون کنی... 

اره خیلی ناراحتم اصلا ذوقی ندارم برا جهاز خونه نگرانم ک ی وقت درست نشه😥