2777
2789
عنوان

چقدر دنیا غیر قابل تحمل شده

496 بازدید | 23 پست

خیلی امشب دلم گرفته از زمین و زمان... ای کاش زود ازدواج نمیکردم ای کاش میتونستم برم و پشت سرم و نگاه نکنم ...وقتی توی خونه بابام بودم همیشه فکر میکردم با عروسی کردن تمام مشکلات حل میشه ولی همین که عروسی کردم تازه فهمیدم مشکل یعنی چه غصه یعنی چه ...دخترای نی نی سایت  خواهرانه بهتون میگم خیلی توی ازدواجتون دقت کنید توی نامزدی یا عقد یا حتی قبل از اینکه بچه دار بشید اگه دیدید مردتون غیر قابل تحمله جدا شید چون بعد با بچه دیگه خیلی سخته 

دقیقا 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله حال و روز زندگیت خوب شه عزیزم به زودی زود بیای بگی دیگه زندگیم خوب خوب شده تورو خدا واسه منم دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم انشالله حضرت فاطمه حاجت رواتون کنه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

دنیا غیر قابل تحمل نیست این آدمای دنیان که غیرقابل

تحملن و دنیاروهم غیر قابل تحمل کردن

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

منم آنشب خیلی حالم گرفتس... شوهر نکردم... نامزد و اینام ندارم... اما انقد روحم پر زخمه انقد آسیب دارم تو وجودم توان تغییر ندارم توان ایستادگی ندارم توان دانشگاه ندارم خستم بریدم واقعا بریدم 

تاپیک قبلیت رو خوندم  شوهرت نیاز داره تاییدش کنی تا حس مفید بودن داشته باشه  بهت پیشنهاد ...

من توی زندگیم خیلی مشکل دارم ...باور میکنید فقط برای اینکه دردودل کنم عضو شدم به نمیتونم به هیچ کس بگم ..چون خودم کردم که لعنت بر خودم باد 

منم آنشب خیلی حالم گرفتس... شوهر نکردم... نامزد و اینام ندارم... اما انقد روحم پر زخمه انقد آسیب دار ...

عزیزم هر چه قدر تو زندگیت مشکل داشته باشی خودتی و خودت من چی بگم با دوتا بچه مجبورم بغضم نترکه برم تو حیاط بشنیم گریه کنم حتی اگه تو سرمم بزنن باید به خاطر بچه ها بخندم 

دنیا غیر قابل تحمل نیست این آدمای دنیان که غیرقابل تحملن و دنیاروهم غیر قابل تحمل کردن

واقعا...چرا این همه آدما بد شدن تو اوج خوشی میتونن به بدترین حالت خردت کنن 

عزیزم هر چه قدر تو زندگیت مشکل داشته باشی خودتی و خودت من چی بگم با دوتا بچه مجبورم بغضم نترکه برم ت ...

نمیدونم دنبال مقایسه شرایط نیستم حتما خدا بهت این توان رو داده ک این مشکلات رو هم داده اما من مشکلاتم در حد توانم نیستن 

حالم ازهرچی مرده بهم میخوره 

ما وضعمون خوبه بهترین خونه زندگی رو دارم ولی که میدونه که از درون داغونم مهمترین چیز اخلاقه که متاسفانه شوهر من نداره