2777
2789
عنوان

کیا بینی شونو عمل کردن؟؟؟

172 بازدید | 13 پست

بچها خواهر من عمل کرده،بینیش خیلییییی کوچولو شده بود و خوشگل،اما الان بعد سه ماه که چسبو برداشته پره هاش بینیش پهن شده،خیلیا میگن ورمه،بعد یکسال پره ها  جمع میشه؟

اولش عاااالی بود بعد سه ماه اینجوری  شد،اگه تجربه دارید بگید لطفا این طفلک استرس میکشتش اخر🤦🏽‍♀️

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجیبه ولی برا من یکم جمع شد فقط

ببین بینیش خیلیییی ظریییف و ناز شده بود،مخصوصا اون زمان ک اتل رو برداشت،الان پهن شده

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜

بینیش اگ گوشتی باشه تا یسال ورم داره.من ی ماه و نیمه عمل کردم هربار چسبمو عوض میکنم ی مدله چون پر ورمه هنوز

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
بینیش اگ گوشتی باشه تا یسال ورم داره.من ی ماه و نیمه عمل کردم هربار چسبمو عوض میکنم ی مدله چون پر ور ...

گوشتی بود بینیش،خیلی خیلی ظریف و خوشگل شده بود بعد عمل،بعد سه ماه پهن شده ینی ممکنه ورم باشه؟پره هاش مخصوصا

دکتر چی میگه کورتون بزنه به بینیش دکتر ورم بره 

چن روز دیگه باید بره دکتر نوبت داره،الان تاپیک زدم چون استرس داره نمیتونه صبر کنه تا چن روز دیگه

گوشتی بود بینیش،خیلی خیلی ظریف و خوشگل شده بود بعد عمل،بعد سه ماه پهن شده ینی ممکنه ورم باشه؟پره هاش ...

برامن روزی ک اتل رو برداشت به حدی دماغم ظریف وقلمی بودک نگومیگفتم هرکی الکی بزنه تودماغم خوردشده ولی بعدش تغییرکرد

خدایا منم نگاه کن
برامن روزی ک اتل رو برداشت به حدی دماغم ظریف وقلمی بودک نگومیگفتم هرکی الکی بزنه تودماغم خوردشده ولی ...

چن وقته عمل کردی؟چجوری شد؟