2777
2789
عنوان

تعيين جنسيت

1728 بازدید | 34 پست

سلام

من توي دوتا سوني قبلي بهم گفتن بچه دختره..

رفتم انومالي..سه بارم رفتم تو (غذا و اينا خوردم تا خوب بررسي كنن)گفت پسره به خودمم نشون داد ،ي چيزي بود گفت ولي يكم نرمالا بايد بزرگتر باشه،ولي ژنتيكيه ديگه آلتش ريزه..چون هزينه زيادي دادم گفت هفته ديگه بيا دوباره دقيق بگم چيه.

نظر شما چيه؟ 

توي بارداري اولم توي سيزده هفته با اطمينان ١٠٠ در ١٠٠ گفتن و درست هم بود و اونموقع ي جايي ميرفتم ك خيلي معروف بود توي دقت و اينا.الان جاي جديد ميرم.

ناشكري نميكنم ولي ناراخت شديم چون ميخواستيم دختر باشه☹️ 

خيلي رويا پردازي كرده بوديم..

تمام وسايل پسرمونم جمع كردم ميخواستم بدم خيريه به خاطر بارندگي نيومدن ببرن..

💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا🙄

خدایا الان سال 2020نه عصر حجر 

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌
سالم باشه عزیزم چه فرقی داره مبارکه

عزيزم اخه من مامانمو تازه از دست دادم..فقط يك دختر مينونست غم منو كم كنه🥺 ضمن اينكه مامانم توي اون حال خرتبش گفتيم شايز دختر باشه خيلي ذوق كرد

💕

از چه لحاظ عصر حجر؟ من خوب دلم ميخواست دختر باشه گناهه مگه؟

ار لحاظ فکری

مگه چیه ی هدیه ای خدا داده باید قبولش کنی 

ینی چی وسایل پسرونشو جمع کردی مگه پسر چشه ک براش کم میزاری؟ 

میدونی چند نفر آرزوشو دارن؟ 

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌
ار لحاظ فکری مگه چیه ی هدیه ای خدا داده باید قبولش کنی  ینی چی وسایل پسرونشو جمع کردی مگه پسر ...

من بچه اولم پسر هست وسايل اونو نگه داشته بودم.ديگه گفتم دختره همه رو جمع كردم بدم به نيازمند ..بخث كم گذاشتن نيست كه .وقتی میگن دختره و رویا پردازی کردی خیلی توی ذوقت میحوره.مخصوصا من الان عزادارم و‌فقط فکر کردن به اون حال و‌ هوا ی دختر داری حالمم رو خوب میکرد

💕