2777
2789

پسرم دوماه و یک هفته اشه دو هفته است سینه امو نمیگیره فقط تو خواب میگیره تو بیداری شیرم رو میدوشم با قاشق میدم ولی سیر نمیشه چون شیرم خیلی کم شده اندازه یه قاشق دوشیده میشه از هر دو سینه میخوام شیر خشک بدم کنار شیر خودم میگن شیر خشک بچه رو نا آروم میکنه اگه تجربه دارین لطفا بگین چه مارکی بخرم که یبوست نگیره هم نا آروم نشه

نه نا اروم نمیکنه بچه سیر میشه راحت میخوابه 

مارک نان و اپتامیل به اکثرا میسازه قیمتشم خوبه باعث هم نمیشه بچه چاق بشه پف کنه

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نا اروم نمیکنه بچه سیر میشه راحت میخوابه  مارک نان و اپتامیل به اکثرا میسازه قیمتشم خوبه با ...

نان میگن خیلی چرله الان شیر خشک نان تو خونه دارم ولی چون تو همین نی نی سایت خوندم میگفتن به خیلی ها نمیسازه ندادم اون مارک آپتامیل رو خیلی شنیدم خوبه فردا برم همون رو بگیرم

پسرخواهرم اصلاشیرخشک رونخورد شیرخواهرم کم بودش واسش بادام میگیره رنده میکنه بایکم نبات وابجوش میریزه توشیشه اش میده بهش میخوره عاشق بادام ونبات هستش ماشاالله تپلی هستش وخوبم رشدمیکنه

پسرخواهرم اصلاشیرخشک رونخورد شیرخواهرم کم بودش واسش بادام میگیره رنده میکنه بایکم نبات وابجوش میریزه ...

از ۴ گاهگی دکتر گفنه میتونم بدم بادام‌بچه ام هنوز دوماهشه