2777
2789

توی مواد پنیرش یعنی ،من برای لایه روش از ژله الوئرا  استفاده میکنم ،اگه بخوای تو پنیرش بریزی باید خیلی کم اب بریزی تو ژله ت 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
توی مواد پنیرش یعنی ،من برای لایه روش از ژله الوئرا  استفاده میکنم ،اگه بخوای تو پنیرش بریزی با ...

اره تو مواد پنیرش

ینی اثر همون ژلاتین رو داره؟

شما بیس رو بیسگوییت استفاده میکنید یا کیک

؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تو مواد پنیرش ینی اثر همون ژلاتین رو داره؟ شما بیس رو بیسگوییت استفاده میکنید یا کیک ؟؟

من با هر دوش درست کردم ،با بیسکوبیت راحتتره ،اثر داره میگم ولی ژله تو باید خیلی غلیظ درست کنی والا پنیر ت  ابکی میشع 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

🔴روز مرگی های من 😍

من یه خانم خانه  دارومامان دوتا فرشته ام👩‍👧‍👦

درکانال ما ترفند های باحال،تربیت فرزندوآموزشات اشپزی، وانرژی مثبت وحال خوب درجریانه🤗

اگه توهم دوست داری به خانواده مابه پیوندی فقط کافیه بزنی رولینک زیر🥳👇

https://eitaa.com/rozmareham

باورت میشه مثل یه دوست به سوالات اعضاجواب وعکسای ارسالیشون میزارم کانال✅🤩

برای سلامتی بچه هام دعا کنین