2777
2789
عنوان

نظرتون برام مهمه

56 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها 

حدود یک سال و نیمه ک عقد کردم دیشب مراسم یلدا بود خونه مادرشوهرم چون دخترش تازه ۵ ماهه عقد کرده براش طبق رسوم یلدایی اوردن من قبل ناهار رفتم اونجا ک برای تزیین کمک کنم ب خواهرشوهرم گفتم کار داری بگو انجام بدیم گف ن فعلا زوده گفتم باشه من و نامزدم اومدیم اتاق ک صدای حرف زدن مادرشوهرم با جاری بزرگم میومد ک میگف زود بیاید ازاونورم خواهرشوهرم گف بیاید دیگ بعد یکی دوساعت گفتم تزیین کنیم گفتن ن بعد نامزدم اومد اتاق بهم گف ک میخوان جاری بزرگم اسمش ارزو هس اون بهتر تزیین میکنه و سردرمیاره این از اولین ناراحتی من منم ب روم نیاوردم با اینکه خیلی از این رفتار ناراحت شدم موقع ناهار ظرف ترشی از دس مادرشوهرم افتاد همه ظرفارو من شستم و خشک کردم خواهرشوهرمم با مادرشوهرمم الکی چیز زیادیم نریخته بود زمین شروع کردن ب پاک کردنش شبم موقع شام خواهرشوهرم گف ارزو تو نشور امروز زیاد کار کردی خسته شدی ما میشوریم ب تیکه اینم از ناراحتی دوم من شبم از ساعت ۹ شب گذشته بود مامانم زنگ زد گف ما میایم دنبالت نمیخواد با اسنپ تنها بیای مادرشوهرم ک فهمید گف عهههه چ بهتر دیگم جریمه نمیشه نامزدم  اینم از ناراحتی سوم من با این رفتار قشنگشون حالا بنظرتون من زود رنجم و ناراحتی یا حرف اونا بد بوده توی جمع ؟؟؟

مقصر خودتی وقتی هی میگی هی میگی از عروس بیشتر ذوق نشون میدی اینجوری میشه باید یبار میگفتی و تمام و اینکه نباید کار میکردی وقتی انقدر بی درکن مورد اخرم من بودم برام مهم نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین ناراحتیت ، تقصیر خودته ، یاد بگیر تا وقتی ازت خواهش نکردن ،خودتو قاطی مسائل دیگران نکنی 

دومین ناراحتیت بی دلیله 

اما سومی ، به مامانم میگفتم شما دنبال من نیاین ، شوهر جانم میرسونتم

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
اولین ناراحتیت ، تقصیر خودته ، یاد بگیر تا وقتی ازت خواهش نکردن ،خودتو قاطی مسائل دیگران نکنی  ...

اولی بخاطر اینه ک نامزدم گف بیا دومی ام هرکی بود ناراحت میشد چون جاری بزرگم و مادرشوهرم سایه همو با تیر میزنن فک کن جلو جم اینو بگن ب تیکه شما قیافت چجوری میشه ناراحت نمیشی واقعا

قسمت دوم هم برا خودم پیش اومد، البته نه اینکه من بخوام کار کنم، مادرشوهرم زنگ زد بیا کمک، رفتم، خودش درخواست کرد، خلاصه که کلی کار ریخت سر من و شوهرم و برادر شوهرم، دختر دایی شوهرم هم بود، بچه بغلش بود هی دستکر میداد اینکارو بکنین، اونکارو بکنین، اخرشم ازون کلی تشکر کردن، اینجا من یکم زورم اومد، ولی در مورد تو، خودت کار کروی، بنظرم به دل نگیر، ولی مورد سوم من بودم ناراحت میشدم