2777
2789

پسر من ۲سال و ۸ ماهشه. ۷ ماهه از پوشک گرفتمش ولی تا حالا ۳ بار با ی نفر تنها بوده و بعدش جیش کرده توی شلوارش. من فکر میکنم اون نفر دست به آلتش زده چون ۳ بار بوده نمیتونم فکر کنم اتفاقی بوده. حالا میخام بدونم میتونه نعوض باشه و تخلیه به صورت ادرار باشه؟

😨😨😨😨

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونه حرف بزنه؟ ازش بپرس 

بچه این سنی نمیتونه دروغ بگه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

به نظر از اون طرف ترسیده 

یه شهریوری😊 عاشق پیتزا 😋داری یه جوجه رنگی به نام رایان 🐥یه مامان قوی شاد مهربون😁 معتاد گوشی😐و نی نی سایت 🙃 کاربری ۱۲ امه تورو خدا رحم کن نی نی یار جان😘تیکر تولد ۱سالگی گل پسرمه😍تا امکانات سایت پس نگیریم اروم نمیگگگییریییم
میگم دست زدن میگه آره ولی بعدش چرت و پرت میگه. مثلا میگه با تفنگ زد به چشمم. نمیتونم ب حرفش تکیه کنم

وای توروخدا جدی بگیر همینکه میگه اره یعنی کامل مهر تایید بر حرفاته،دیگه هییییچوقت با اون شخص تنهاش نذار و اگه میتونی اون طرفو بترسون

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         

تروخدا بچه رو با هیچکی تنها نذارین حتی با باباش. خدا لعنت کنه بابای منو. دوبار قصد تجاوز داشت اینکه دیگه مثلا بابامه. نمیخوام بترسونم یا بگم همه بَدَن ولی بچه رو با هیچکیییی تنها نذارین

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

احتمالش زیادِ؛چ آدمِ.....با بچه آخه؟؟؟؟؟

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

شاید اینقدر سرگرم بازی بوده که یادش رفته جیش کنه 

اگه خواستی ازش بپرسی نگو چکارت کرد یا به فلان جات دست زد یا نه

بهش بگو چه حسی داری 

چه بازی کردین؟ عمو یا خاله یا هرچی اون شخصو صدا میزنه چکار میکرد و چه احساسی داشتی؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
میگم دست زدن میگه آره ولی بعدش چرت و پرت میگه. مثلا میگه با تفنگ زد به چشمم. نمیتونم ب حرفش تکیه کنم

من ازین آدمای عوضی دیدم که اینکارو با بچه ها میکنن.  اون طرف مرد بوده یا زن ?

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا

جلوی طرف بگو کودک ازاری خیلی زیاد شده به پسرم یاد دادم کسی اذیتش کرد بهم سریع بگه و اینجور حرفا

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️