2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو انواع رقص دست دارم خیلی هم خوب بلدم مخصوصاً عربی ‍

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜

منم اصلا بلد نیستم 😥

شوهرم خیلی دوس داره براش برقصم ولی بلد نیستم . بعد کرونا حتما کلاس میرم 

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

و من هم😂

البته اعتقادی به کلاسو اموزش ندارم چون اونجوری یه رقص مصنوعی و خالی از حس ارائه میدم 🤦‍♀️😁

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
من تو انواع رقص دست دارم خیلی هم خوب بلدم مخصوصاً عربی ‍

افرین حسودیم شد

دیشب شوهرم گفت بعد چند سال برام برقص یکم انقدر خندیدیم وقتی میرقصیدم واقعا بلدنیستم

و من هم😂 البته اعتقادی به کلاسو اموزش ندارم چون اونجوری یه رقص مصنوعی و خالی از حس ارائه میدم 🤦‍♀ ...

بلاخره یه سری حرکات یاد بگیریم کمک میکنه به و احساس میگیره کمکم

اینا یه رقصنده پرفکت بهت میگه 😂😂😂😎

پن بخاطر اینکه حوصلم سر نره و ورزش کنم میرم جلو اینه میرقصن شاید روزی دوساعت میرقصم گاهی ببین از خودت حرکت درار خلاصه باید خلاق باشی و طریفکاری کنی کلیپهای رقصا ببین و تمرین کن اصلا کاره سخت ک شاقی نیست خیلییم باحالا اسووووووونه الان رقصم عالیه از خیلی از رقاص های اینستا هم بهتر باورکن کاری نداره

❤❤❤❤