2777
2789
عنوان

خرافاته یا واقعی؟

255 بازدید | 26 پست

میدونم آدم با اعتقاداتش زندگیشو میسازه

اما کسی هست که به فال حافظ یا.... هر نوع فالی

اعتقاد داشته باشه و براش درست در بیاد؟ 

اگه اینجوری چیزا رو قبول دارین بگین مثلا به چی اعتقاد دارین

من فقط کمی به فال حافظ اعتقاد داشتم

اما الان دنبال یه راهی ام با خدا صحبت کنم و صداشو بشنوم

حافظ که فقط میگه مهربونی همع چی درس میشه

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای با خدا صحبت کنی خب باهاش همین جوری حرف بزنی میشنوه.

دور مرو سفر مجو پیش تو است یار تو/نعره مزن که زیر لب میشنود دعای تو

میخوای اون باهات حرف بزنه قرآن بخون

البته حضرت حافظ هم بیخود بهش نمیگن لسان الغیب. شعراشو بخون اگه بفهمی چی میگه درباره خدا و دنیا حرفای قشنگی میزنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من  به فال حافظ اعتقاد خیلی زیادی دارم . دوما خدا در همه چیز هست طبیعت باران درخت ابر اسمان . تو بشین با سکوت به صدای طبیعت گوش کن . انگار خدا باهات حرف میزنه و تمام حرفهای خدا به صورت الهام بهت جاری میشه  همین راهشه 

کاربری قبلیم ترکید 🤯
منم فقط یه کوچولو به فال حافظ اعتقاد دارم. اعتقادم دارم خوت باید کتاب و باز کنی و جواب  هر چیه ...

من یه بار حافظ باز کردم داشت درباره لب و لوچه معشوقش حرف میزد بعد تو تفسیر نوشته بود در خواندن نماز کاهلی نکن😐

سانسورچیا😂😂

در باره مفاهیم عرفانی یه تحقیقاتی کردم هر وقت حافظ میخونم به هرچی خودم میفهمم کفایت میکنم حظشو میبرم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻