2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک ماریا قناد کامل توضیح داده

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
کیک اسفنجی تو نت سرچ کن میاره

دستورای مختلف میاره .یکی گفته اصلا روغن نداره یکی داره .

یکی گفته شکر برابر اون یکی سایت میکه شکر نصف ارد 😩

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
دستورای مختلف میاره .یکی گفته اصلا روغن نداره یکی داره . یکی گفته شکر برابر اون یکی سایت میکه شکر ن ...

بهترین طرز تهیه بیتوته و نمناک و آکا ایران داره

خدایی که به شدت کافی است 

4 تا تخم مرغ. نصف لیوان شکر. نصف لیوان اب جوش یکم وانیل. 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر دو قاشق روغن 

دو لیوان ارد

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
4 تا تخم مرغ. نصف لیوان شکر. نصف لیوان اب جوش یکم وانیل. 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر دو قاشق روغن  ...

مرسی عزیزم که این روزا  حتما سرت خیلی شلوغه  بخاطر یلدا  ولی بازم میای سایت و جوابمون رو میدی ❤❤❤

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
مرسی عزیزم که این روزا  حتما سرت خیلی شلوغه  بخاطر یلدا  ولی بازم میای سایت و جوابمون ...

وظیفه مو انجام میدم مهربون 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️