2777
2789

سلام دخترم 18 ماهشه. دندونای بالاش پوسیده شدن .یکیش که دیگه شدید. خیلی ناراحتم خیلی اعصابم خورده . دکتر گفت برای شیر شبه و مسواک نزدن.مسواک گاهی براش میزدم ولی شیر شب خیلی خیلی میخوره. جنس دندوناشم خوب نیس یعنی اینجوری نمیشد. تو این سن هم میگن فلوراید تراپی خوب نیس. چیکار کنم؟؟😭😭

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
دندونای پسره منم خرابن...شما یا شوهرتون دندوناتون خوبه؟؟ جنس که خراب باشه هرچقدم برسی بازم خراب میش ...

پسرت چقدشه؟

دندونای شوهرم داغووونه😭دندونای منم بدتر از اون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم ۴ تا دندون بالاش خراب شده و بیشترش ریخته و از هرکدوم تقریبا نصفش مونده ۲۱ ماهگی بردمش دکتر گفت هرروز مسواک بزن و گفت تا بدتر نشده کاریش نمیشه کرد

الان دخترم ۲۶ ماهش از اون موقع خداروشکر بدتر نشده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دختر منم ۴ تا دندون بالاش خراب شده و بیشترش ریخته و از هرکدوم تقریبا نصفش مونده ۲۱ ماهگی بردمش دکتر ...

دختر منم همینطور 4 تا بالاش خرابه افتضاح. دکتر گفت فلورایید تراپی . حالا باز چند روز دیگه نوبت گرفتم دکتر ببینم چی میگه. اگه گفت فلو بکن براش انجام میدم.

اخه اینجوری خرناکه اگه یه وقت چیزی خوردن و یهو به عصب رسید اونوقت چیکار کنیم. باید عصب کشی بشه و بیهوشی

دختر منم همینطور 4 تا بالاش خرابه افتضاح. دکتر گفت فلورایید تراپی . حالا باز چند روز دیگه نوبت گرفتم ...

اره متاسفانه

برادر زادم و خواهرزادم همینطور شدن بیهوش شدن

ارثی دندونهای ما افتضاح😪

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم