2777
2789
عنوان

خانومای خوشگل بیایین چن تاکارصددرصدتضمینی درموردپوست بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دوره ی نوجوونیشه کنترل کن یه شوینده خوب بگیربزاراستفاده کنه چربیشوکنترل کنه جوشاش میره

ممنون         ی نفر میگفت یا سرکه سیب یا ابلیمو بزن به پنبه بزن رو جوش اول زخم میکنه بعدش دیگه از بین میره حتی جاشم نمیمونه

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی ممکن شد  ای لاویو پی ام سی  

خانم های گل منم ابروهام خالی شده بود روغن کرچک زدم دوباره پر شد،شمام امتحان کنید

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
قطعاخوبه مخصوصاالوئه وار.البته طبیعیش بنظرمن

من موهام بلنده....نمیخوام بزنم...موخوره داره....بجزوازلین وچیزای چرب چی خوبه؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
ممنون         ی نفر میگفت یا سرکه سیب یا ابلیمو بزن به پنبه بزن رو جوش اول زخم م ...

والااینونمیدونم ولی اگه جوشاش تازه س ماسک سفیده ی تخم مرغم خوبه یاژل الوئه ورا.ولی بنظرمن لازم نیس نزارهیچ کرمی بزنه ویه شوینده خوب بگیرکنترل کن ماسکم زدی چ بهتر

والااینونمیدونم ولی اگه جوشاش تازه س ماسک سفیده ی تخم مرغم خوبه یاژل الوئه ورا.ولی بنظرمن لازم نیس ن ...

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی ممکن شد  ای لاویو پی ام سی  

اون نوکشو باسرکه سیب بشور. من امتحان نکردما. ولیشنیدم خوبه 

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 

وازلین یاروغن زیتون میزنی یکم میمونه بعدمیشوری دیگ خیلی خوب وراحته کاری نداره ک.وازلین هم صددرصدجواب میده یبارامتحان کن