2777
2789
عنوان

پوست صورت صاف و شاداب

3790 بازدید | 27 پست

خانما کسی هست که پوستش  از اول شاداب و صاف نبوده بعد خودش با ماسک و رسیدگی پوستش رو درست  کرده باشه؟

لطفا پیشنهاداتتون رو ب اشتراک بزارید⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من كرم لايه بردار و روشن كننده ملايم نوروا تريوآ ميزنم شبا 

روزام سرم ويتامين c مديلن و آبرسان سنت ايوس 

دو هفته يكبار هم تو حموم لايه بردار سنت ايوس رو ميزنم

مكمل زينك و ويتامين اى ميخورم 

بيرونم ميرم ضدافتاب بي رنگ ويشى مخصوص پوست چرب 

هميشه بعد از اصلاح صورتمم تا چند روز صبح و عصر روغن رازيانه ميزنم 

خيلى پوستم خوبه، نياز به كرم پودر ندارم 

قبلا اينجورى نبود با اين كارا خوب شد

شبى كه ستارگانش را فراموش ميكند..
من كرم لايه بردار و روشن كننده ملايم نوروا تريوآ ميزنم شبا  روزام سرم ويتامين c مديلن و آ ...

خوشبحالت عزیزم من آرزومه ی بار بدون کرمومودر برم بیرون. و پوست صاف شده بزرگترین ِ آرزوم😔😔

ممنونم از شما. من پوستم چربه. جوش هم دارم.  این چیزایی ک نوشتین چرب نیست؟؟

نه منم پوستم چربه 

رفتم گشتم اينارو پيدا كردم 

حدود يك تومن ميشن همشون 

ابرسان و لايه بردار سنت ايوس حجمش زياده جفتش سيصدتومنه( از نمايندگى و داروخونه بخر چون فيكش با اصلش مو نميزنه) 

ضدافتاب ويشى كه فاقد چربيش عاليه البته من ميخوام سرى بعدى ضدافتاب كره اى بگيرم (اتود) 

سرم ويتامين سي كه ربطى به چربى نداره 

تو ميتونى روغن رازيونه رو نزنى چون من پوستم مستعد جوش نيست واسه كم شدن موهاى صورتم ميزنم.

اون لايه بردار تريو آ واسه لك هاى سطحيه و ملايمه سه دوره بايد مصرف كنى، اگه لك هات زيادن تريو دى رو بگير از همون برند

شبى كه ستارگانش را فراموش ميكند..