2777
2789
عنوان

بدم میاد ازش

133 بازدید | 11 پست

سلام بچها

میگم شما شده یه نفرو هرکاریم بکنید ب دلتون و نیست آخرش

خوشتون نمیاد ازش😥

ی خواستگار دارم ی مدته باهم حرف میزنیم

هرکاری میکنم ازش خوشم بیاد،نمیتونم😔

ولی چون میدونم دوستم داره و از همه لحاظ اوکیه چیزی نمیگم

درصورتی ک خوشم نمیاد پیام ک میده جوابشو بدم یا پیامش بدم

این مشکلم حل میشه یا همین طور میمونم ☹

دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توبودم بعددوسال جوابش کردم هرکاری کردم تودلم جابازنکردازهمه لحاظم خوب بود

منم دو دفعه اومدن خواستگاری گفتم نه

این باره سومه ک قبول کردم باهم حرف بزنیم

ولی بازم دوسش ندارم

میترسم پشیمون بشم ولی این حسم خیلی بده

منم دو دفعه اومدن خواستگاری گفتم نه این باره سومه ک قبول کردم باهم حرف بزنیم ولی بازم دوسش ندارم ...

منم ازبس امدن ورفتن یعنی عاشقم بودولی هرچی باخودم کلنجاررفتم ک قبولش کنم فایده نداشت حتی گفتم خطبه عقدم بینمون جاری بشه مهرش ب دلم میشینه ولی لامصب گفتم فایده نداره جوابش کردیم الانم راضیم ک جواب کردیم وقتی دوسش نداری گلم چرا خودتوعذاب میدی

خدا همین حوالیه🍁
منم ازبس امدن ورفتن یعنی عاشقم بودولی هرچی باخودم کلنجاررفتم ک قبولش کنم فایده نداشت حتی گفتم خطبه ع ...

زشت نیس یعنی؟

من اخه همکارمه

تو ی محیط باهم کار میکنیم 

همه فهمیدن

میترسم از ابرو رفتنم

میترسم کارمو از دست بدم

دلش می شکنه 

ابروش دیگ ایندفعه بین همه میره😔

زشت نیس یعنی؟ من اخه همکارمه تو ی محیط باهم کار میکنیم  همه فهمیدن میترسم از ابرو رفتنم می ...

منم هم دانشجوبودیم کل دانشگاه فهمیدحتی فامیلامون وقتی من دوسش نداشتم چیکارمیتونستم بکنم بهترین کارودرحقش کردم جوابش کردم عزیزم ابروکه بااین چیزا نمیره بعدش بحث یه عمرزندگیه بایدباچش بازانتخاب کنی خیلی دوستانه منطقی بهش بگوب دردهم نمیخوریم فعلن قصدازدواج ندارم بخاطرحرف مردم دیگرون زندگی خودتوخراب نکن.

خدا همین حوالیه🍁
منم هم دانشجوبودیم کل دانشگاه فهمیدحتی فامیلامون وقتی من دوسش نداشتم چیکارمیتونستم بکنم بهترین کارود ...

باشه عزیزم مرسی ک راهنماییم کردی⚘❤