2777
2789

تو كرونا ميخواي بري كيش ؟؟؟؟؟

دريا هستم🌊🌊. با موهاي فرفري👩🏻‍🦱👩🏻‍🦱.                        …….   تو دي ماهي و ان دلبر بهار است.                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازگی ها رفتم بازارها باز بودن ولی کنسرت ها اگه اینستا داری کیش اینجوی و فالو کن سوالاتتو بپرس . ...

😐😐😐😐

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         

😐😐😐😐😐😐😐😐😐عجب بابا عجببببب

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         
من تازگی ها رفتم بازارها باز بودن ولی کنسرت ها نه اگه اینستا داری کیش اینجوی و فالو کن سوالاتتو بپرس ...

یه سوال

از کرونا نمیترسی؟

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
خیلی بیتفاوتی نسبت به کرونا زیاده🤦‍♀️

فقط دلم برای پرستاری های بیچاره سوخت که برای اینا یکساله خانواده اشون رو ندیدن

دل بعضی ها از سنگه

کرونا یه جورایی قرار بود مردمو اگاه کنه اگاهی مردمو ببره بالا ولی خود کرونا هم مونده از این حجم از .....

امیدوارم کسی دیگه رو مریض نکنن حداقل فقط خودشون مریض شن

نه من باشگاه و دوچرخه سواری هم میرم ولی با رعایت پروتکل ها . هیچ کدوممون هم کرونا نگرفتیم البته تهرا ...

فقط پرتکل نیس که

ممکنه یکی ناقل باشه بی علانت خدای نکرده خدای نکرده بگیرید زنده نمونید چی؟بیشتر رعایت کن عزیزم تروخدا

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
فقط دلم برای پرستاری های بیچاره سوخت که برای اینا یکساله خانواده اشون رو ندیدن دل بعضی ها از سنگه ...

آره. ولی متاسفانه خیلی های دیگه رو هم مبتلا میکنن دیگه تو اون ۱۴ روز ناقل بودن فک کن. فقط خدا کمک کنه 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤