2777
2789
عنوان

چرا مخالف ازدواج تو سن کم هستید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6879 بازدید | 483 پست
ینی اینکه خوشحال باشی هدف داشته باشی شوهرت دوست داشته باشه بچت بیاد بغلت بوست کنه از بقیه جلوتر باشی

عزیزم دنیای شما پس همینقدره

و این دلیل محکمی برای خوشبختی نیست

10 سال دیگه به معیار الانت میخندی

10 سال دیگه دوست داری تحصیلات عالی با یه شغل و پرستیژ عالی داشته باشی

مستقل باشی و استقلال مالی داشته باشی

خوشگلم دغدغه و شوهر و بچه چیزی نیست که اسمشو بزاری خوشبختی

بچه دار شدن نهایت خوشبختی حداقل برای من نیست

دنیات رو بزرگتر کن 

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
چون فکر میکنن هدف نهایی هر دختری ازدواج و بچه دار شدنه ایشون سن کم بچه بغل شده فکر میکنه اتم کشف کر ...

ببینین عزیز جان (عین این خانومای مسن ) مهم این نیست که بچت باهات چند سال اختلاف سنی داره مهم اینه که بچت و انسان بار اورده باشی سن مهم نیس اگه ایشون تونسته یه ادم درست حسابی تربیت کنه مرحبا بهش بقیه اش حرف و سخنه

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان دارم میبینم اینور تونور دخترای کم سن و سال 17 18عقد میکنن اصن مگه میشه باهاشون حرف زد  عین ...

چه ربطی داره اخه.طرف دوست داشته ازدواج کرده تو این سن.زندگی خودشه.شاید اون دهه هفتادی ها تا آخر عمرشون نخوان ازدواج کنن.هز کس صلاح زندگی خودش رو بهتر میدونه

#نه_به_فمینیسم
قطعا همه افراد تحملش رو ندارن ولی زندگی ما کلا درگیر با سختی هست وهر نوعیش یه مشکلاتی داره.کنار همین ...

نظر شخصی من اینه که ازدواج تو سن کم اشتباهه آدم میتونه با دوستاش بره مسافرت و تفریح 

عجب بابا عجب
من تاحالا دوست نشدم ولی حالا فوقش دوست بشی چی میشه؟اخر کات مث اکثر دوستام

چی میشه؟؟ حالا مثلا مثل من مذهبی باشی نذاری به جسمت دست بزنه جسمت آسیب نبینه به قول بعضیا دس نخورده بمونی روحت چی؟ هزارتا کلمه قشنگ بهت میگن بعد که کات میکنی میتونی فراموش کنی،؟ بعدشم بیشتر پسرای ایران فقط برای رفع نیازشون با دخترا دوست میشن اگر پا ندی ول میکنن میرن تو میمونی ویه مشت خاطره مسخره

😂😂من ب اون ننه قمرا اخم میکنم یا اگه تیکه پروندن دعوام میشه

خوب ببین تو هنوز به جنس مخالف احتیاج نداری منم یه زمانی اینطوری بودم ولی بالاخره دختری به مرد احتیاج پیدا میکنی از شانس آدم اونموقع هم که میخواد آدم خوب یدا نمیشه مجبوره با همین خیابونیا بسازه الان اگر آدم خوب میاد سعی کن نگهش داری معلوم نیست دوسال دیگه بیاد

کی میگه ۱۸ ساله میتونه گواهینامه بگیره؟؟گواهینامه پایه دو حداقل ۲۳ وپایه یک حداقل ۲۵.درضمن سن قانونی ...

اول یه سرچی کن بعد بگو

پایه ۳ حداقل ۱۸ سال سنه

فک نمیکنم ماها نیاز داشته باشیم ون و کامیون برونیم ک پایه ۱ و ۲ داشته باشیم

مسلما رانندگی ماشین سنگین خیییلی سختتره

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
معیار ها و ملاک ها متفاوته  یکی جلو بودنو تو ازدواج و تربیت فرزند میدونه  یکی دیگه پیشرف ...

همین دیگه باید به فرهنگ هم احترام بزاریم میایم تو نی نی سایت تا میفهمن زود ازدواج کردی میگن واااای چرااااا پدر و ماردت چطور تونستن

بدبختی تو

از زندگی هیچی نفهمیدی

و الانم نمونشو میبینید

من میگم کاش فقط به فرهنگ و اداب و رسوم و فکر و نظرات هم احترام بذاریم

چ بسا پدر و مادرای تحصیلکرده ای دیدم ک در برابر تربیت بچشون موفق نبودن

یا برعکسش

صرفا انجام دادن یک کار نمیتونه صد در صد خوب یا بد باشه

فقط احترام.به.عقاید#  

من تاحالا دوست نشدم ولی حالا فوقش دوست بشی چی میشه؟اخر کات مث اکثر دوستام

میشی دستمال یکبار مصرف این واون با بی اعتمادی ومشکلات روحی.حتی تو اروپا هم دیگه ازدواج اعتبار وارزش بیشتری داره تا دوستی

#نه_به_فمینیسم
الن ببین من خیلی زود ازدواج نکردم خوب. ولی الن ماشین دارم خونه دارم گواهینامه  بچه دارم دانشگاه ...

شما جلو بودنو یه چی دیگه معنی میکنی برا خودت زندگی همچینم طولامی نیست دوست عزیز من الان بیست و چن سالم هست هنوز فک میکنم بچه بیاری زندگیت باید بشه اون بچه تا حالا نشده با خودت فک کنی کاش بچه دار نمیشدم فلان کارو میکردم یا نگاه ادمای بدون بچه کنبگی بگی خوشبحالشون بعصیا قبل از اینایی که گفتی راه های بیشتری برای احساس خوشبختی دارن قرار نیس همه یه نظر داشته باشن شما هم در نظر خودت جلوتری در نظر بقیه سبقتی نداری

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
اره خب منم ب نظرم پایین تر از ۱۸ اصلا مناسب ازدواج نیست ولی خب میگم من ناراضی نیستم و هر کی یه نظری ...

امار کسایی که راضی هستن خیلی کمتر از ناراضیاس، برای همین میگن اشتباهه، ولی بقول شما بعضیا میتونن از پسش بربیان چرا که نه

تو چنین خوب چرایی...

من یک سوال میپرسم. فرض کنیم دور از جون فردای عروسی که دارید میرید ماه عسل تصادف کردید. نه یک ماه بعدش یک سال بعدش. شوهرتون صورتش سوخت و فلج شد نشست روی ویلچر یا افتاد توی رختخواب. ماشین هم به عنوان یک نماد از دارایی و پشتوانه مالیتون از بین رفت.

شما به عنوان یک زن 14 ساله یا 16 ساله توانایی اینو دارید خانواده تونو حفظ کنید؟ از شوهرتون پرستاری کنید؟ خانواده رو از لحاظ مالی عاطفی و اجتماعی تامین کنید؟ بچه یا بچه های احتمالی تونو دست تنها بزرگ کنید؟ هزینه مهد و مدرسه و تفریحات و بقیه ضروریات زندگیشو تامین کنید؟ عشق بین شما تا کجا دووم میاره؟ محتاج چه کمک هایی از سایرین میشید که وظیفه ای ندارن به شما کمک کنن؟

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
عزیزم دنیای شما پس همینقدره و این دلیل محکمی برای خوشبختی نیست 10 سال دیگه به معیار الا ...

دنیای هر کس فرق داره منم میتونستم برم سوئد درس بخونم و بعدش با پسر خالم ازدواج کنم چون عاشقم بود و پول و فلان و پرستیژ ولی خب من عقایم فرق میکنه

منم به عقاید شما احترام میذارم