2777
2789
عنوان

دوستان یه لحظه

53 بازدید | 7 پست

کسی هست روش باشه پدر و مادرشو بوس کنه؟ من خیلی دوسشون دارم ولی روم نیست فک کنید روزی خدای نکرده بمیرن حسرتش ب دلم میمونه  

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ

مادرمو خدا بیامرزتش

ولی بابامو بوس نمیکنم کروناست بنده خدارو مریضش نکنم دورجونش😂😂

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اگه تاحالا بوس نکردی از این به بعدم نکن فعلا دست نگه دار😂😂

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

این حسرت ب دل من مونده واقعا

40روز پیش پدرمو از دست دادم

همش غصه میخورم که چرا هیچ وقت پدرم رو نبوسیدم

البته به علت اقتداری بود ک پدر داشتن....

آخرهم بخاطر کرونای لعنتی از ددستش دادیم و بوسه و دیدار به قیامت