2777
2789
عنوان

دل درد در دوران بارداری

223 بازدید | 24 پست

بچه ها الان من س روزه فهمیدم باردارم از تاربخب ک باید پریود میشدم ۷ روز گذشته و دوبار بیبی زدم فوران قرمز پر رنگ شد خط باردارم ولی دل درد دارم این طبیعیه خیلی استرس دارم میترسم ی وقت خدایی نکرده چیزی بشه اصلا لکه بینی ندارم فقط دل درد مثله پریودی

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه امروز حتما حتما هرجور شده برو پیش دکترت ، با منشی صحبت کن بگو اینجوریه و یه نوبت بهت بده

هنوز دکتر نرفتم ینی برم حتما؟؟ عادیه؟

منم تا اواخر ۳ماهگی اینطوری بودم گل

اما یه توصیه اونم اینکه تا آخر ۳ماهگی،تا میتونی استراحت کن و اصلا کار سنگین نکن تا جای بچه سفت بشه

اگر دردت شدیده با مشورت دکتر شیاف پروژسترون بزار

به من دکترم داد،خیلی بهتر شدم

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
منم تا اواخر ۳ماهگی اینطوری بودم گل اما یه توصیه اونم اینکه تا آخر ۳ماهگی،تا میتونی استراحت کن و اص ...

واقعاا وای خداروشکر خیالمو راحت کردی خدا خیرت بده برام دعا کن دعای زن باردار خیلی میگیره لطفا دعا کن این س ماهو بگذرونم عزیزم خواهش میکنم استرس زیادی دارم

هنوز دکتر نرفتم ینی برم حتما؟؟ عادیه؟

اره گلی عادیه ، بعضیا سر بارداری شکم درد و کمر درد وحشتناکی میگیرن ، جوری که انگار قراره پریود شن

ولی حتما با پزشکت مشورت کن

اگه نتونستی واسه امروز نوبت بگیری هم نگران نشو و استرس الکی به خودت و نی نی قشنگت وارد نکن

فقط تا نرفتی پیش دکترت واسه مشورت ، کار سنگین انجام نده و چیزایی که واسه جنین خطرناکه ( از تو گوگل سرچ کنی کلی چیز میز برات میاره ) رو نخوری

اره گلی عادیه ، بعضیا سر بارداری شکم درد و کمر درد وحشتناکی میگیرن ، جوری که انگار قراره پریود شن و ...

باشه عزیزم خیلی ممنون امروز با ی دکتر طب سنتی قراره برم ببینمش چون کم خونی دارم و ا اینکه ازمایش خون برم بدم 

واقعاا وای خداروشکر خیالمو راحت کردی خدا خیرت بده برام دعا کن دعای زن باردار خیلی میگیره لطفا دعا کن ...

عزیزم استرس خودش مهلک‌ترین چیز هست

استراحت کافی داشته باش،قرآن بخون دعا بخون به خدا توکل کن

ان‌شاءالله سالم و سلامت فسقلت رو بغل بگیری❤

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕