2777
2789

بچه ها یه کاربری رو پیدا کردم اینجا قبلا هم عضو بود و یه روز سر یه صحبت بی ادبانه‌ای که کرده بود و غرور و تکبر  به خرج داده بود کاربرا بهش توپیدن و از خجالتش در اومدن ،

همین چند ماه پیش بودو  ایشون خیلی قیافه حق به جانبی به خودش گرفت و به نی نی یار گفت بترکونم که دیگه اینجا جای موندن نیست و واه واه پیف پیف...

حالا با یه کاربری جدید یا بهتره بگم یه نقاب جدید برگشته، 

اصلا وقتی فهمیدم که اون، همونیه که حدس میزنم ناراحت نشدم و گفتم خب اینم دل داره دلش خواسته دوباره برگرده به سایت و.. نیاز داره که برای سوالاتش و یا سرگرمی بیاد نی نی سایت...

بعد رفتم تو بقیه تاپیکایی که داشت و به یه چیز خییییلی زشششت پی بردم ! دروغ# بزرگی که با کاربری سابقش به نی نی سایتی ها میگفت و حسابی پزش رو میداد اون هم نه یکی بلکه دو سه تا دروغ گننندهه.   /:   /:

شاید اصلا یه بخش از زندگیش به کل دروغه ،  یا با کاربری سابقش دروغ میگفته، یا با این کاربری جدیدش، یا شایدم هر دو ادعاش دروغ باشه و فقط داره از این طریق , با غرق شدن در رویاهاش و تظاهر به اونچه دلش میخواد  عقده هاش رو برطرف کنه ): 

واقعا متاسفم که برخی افراد هستن که از شرایط فضای مجازی سوء استفاده میکنن... همین! 

لطفا ازم نپرسید که اسم کاربریش چیه.. واقعا نمیتونم به خودم اجازه بدم کاربری جدیدش رو برملا کنم، فقط امیدوارم خودش این تاپیک رو ببینه و بشینه به کارهای زشتش ( دروغ هاش) فکر کنه بلکه متوجه قبحشون بشه و دست برداره.

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام اول صبح چه حوصلت شد تایپ کنی اون خیچی زندگی واقعیشم دو زار نمیرزه و جدی نیست  دیگه مجازی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

چقدر رفتی تو نخ طرف که الانم که با یه کاربری جدید اومده، فهمیدی اونه😄

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
هرکی رو تو گور خودش میخوابونن  چرا اینقدر درگیر کاربرا هستین؟

وقتی یکی بقیه رو ... فرض میکنه و میاد قصه های دروغین واسشون میگه و با همون قصه ها توجه آدم رو جلب میکنه، 

دیگه پس از تو گور مجزا خوابیدن رده.

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

وقتی یکی بقیه رو ... فرض میکنه و میاد قصه های دروغین واسشون میگه و با همون قصه ها توجه آدم رو جلب می ...

خواننده نباید باور کنه 

از این کاربرا زیاده 

دروغ نگو به کسی که بهت اعتماد میکنه.....اعتماد نکن به کسی که بهت دروغ میگه......
وقتی یکی بقیه رو ... فرض میکنه و میاد قصه های دروغین واسشون میگه و با همون قصه ها توجه آدم رو جلب می ...

ولش مهم نباشه برات دختر انقدر تو زندگی گرفتاریه غصه اینام بخوریم از کجا بفهمیم یکی راست میگه یکی دروغ شاید همه دروغ بگن

چقدر رفتی تو نخ طرف که الانم که با یه کاربری جدید اومده، فهمیدی اونه😄

خیلی فعال بود  همش جلو چشم بود و اینکه من تابستون تایم زیادی اینجا میومدم و خب بنا به دلایلی تاپیکهاش برام جالب بود برای همین حتی از نوع تایپ و تکه کلام هاش هم مطمئن شدم خودشه.

من تازه اومدم مثلا چه دروغایی گفته قبلا؟

اگه بگم هویتش برملا میشه عزیزم🌹   خوش اومدی گلم