بچه ها یه کاربری رو پیدا کردم اینجا قبلا هم عضو بود و یه روز سر یه صحبت بی ادبانهای که کرده بود و غرور و تکبر به خرج داده بود کاربرا بهش توپیدن و از خجالتش در اومدن ،
همین چند ماه پیش بودو ایشون خیلی قیافه حق به جانبی به خودش گرفت و به نی نی یار گفت بترکونم که دیگه اینجا جای موندن نیست و واه واه پیف پیف...
حالا با یه کاربری جدید یا بهتره بگم یه نقاب جدید برگشته،
اصلا وقتی فهمیدم که اون، همونیه که حدس میزنم ناراحت نشدم و گفتم خب اینم دل داره دلش خواسته دوباره برگرده به سایت و.. نیاز داره که برای سوالاتش و یا سرگرمی بیاد نی نی سایت...
بعد رفتم تو بقیه تاپیکایی که داشت و به یه چیز خییییلی زشششت پی بردم ! دروغ# بزرگی که با کاربری سابقش به نی نی سایتی ها میگفت و حسابی پزش رو میداد اون هم نه یکی بلکه دو سه تا دروغ گننندهه. /: /:
شاید اصلا یه بخش از زندگیش به کل دروغه ، یا با کاربری سابقش دروغ میگفته، یا با این کاربری جدیدش، یا شایدم هر دو ادعاش دروغ باشه و فقط داره از این طریق , با غرق شدن در رویاهاش و تظاهر به اونچه دلش میخواد عقده هاش رو برطرف کنه ):
واقعا متاسفم که برخی افراد هستن که از شرایط فضای مجازی سوء استفاده میکنن... همین!
لطفا ازم نپرسید که اسم کاربریش چیه.. واقعا نمیتونم به خودم اجازه بدم کاربری جدیدش رو برملا کنم، فقط امیدوارم خودش این تاپیک رو ببینه و بشینه به کارهای زشتش ( دروغ هاش) فکر کنه بلکه متوجه قبحشون بشه و دست برداره.