من اینو از تو تلگرام خوندم
این شما و این خوشمزه جان یلدایی بدون فر🍉🤗
رو گاز درست کنید چون تو فر امکان داره رنگش عوض بشه و روی رولت طلایی شه🙈 اگه تابه مستطیلی ندارید از تابه گرد بزرگ استفاده کنید و بعد از پخت با چاقو اطرافش رو ببرید تا مستطیل بشه و بعد رول کنید☺️
👩🍳
مواد لازم #رولت_یلدایی
آرد سه صفر ۷۵ گرم (تقریبا نصف لیوان)
شکر ۷۵ گرم (تقریبا ۵ ق غ)
تخم مرغ سه عدد
وانیل نصف ق و
بیکینگ پودر نصف ق چ(تو این نوع رولت بخاطر رنگ خوراکی باید زد)
رنگ خوراکی
شکلات اشکی
طرز تهیه #رولت_هندوانه_ای
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید. سفیده رو با همزن به قدری بزنید که کاملا فرم بگیره و وقتی ظرف رو برگردوندید از ظرف نریزه بعد بزارید یخچال و برید سراغ زرده. زرده و وانیل و شکرو باهم تا جایی بزنید که کرمی رنگ و کشدار بشه و در حین کار ظرف رو دور گیری کنید.
حالا سفیده رو طی دو مرحله به زرده اضافه کنید و خیلی آروم با لیسک ترکیب کنید.
آرد و بیکینگ پودر رو باهم مخلوط و دو الی سه بار الک کنید و بعد طی سه مرحله و خیلی آروم به تخم مرغ اضافه و با لیسک هم بزنید. فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید بیش از حد هم نزنید و مواظب باشید پف سفیده نخوابه.
بعد مایه ی رولت رو دو قسمت کنید. به یک قسمت رنگ خوراکی ژله ای قرمز و به دیگری سبز بزنید. آروم و به یک اندازه هر دو را بهم بزنید. دو قاشق غذاخوری از رنگ سبز بردارید داخل یک ظرف بریزید رنک خوراکی سبز اضافه کنید تا پر رنگ بشه و داخل قیف بریزید.
کف تابه دو لایه کاغذ روغنی بیندازید و زیرش شعله پخش کن قرار بدید. در تابه رو ببندید حرارت متوسط رو به کم باشه تا ده دقیقه گرم بشه. اگه تابه ی شما در پیرکس داره روش دمکنی بزارید.
گرم که شد از یک طرف مواد قرمز و از سمت دیگه سبز رو ریخته و با پشت قاشق پخش کنید از مواد سبز پر رنگ داخل قیف هم برای تزیین مطابق فیلم بریزید درشو ببینید حدود ده دقیقه بمونه. بعد بلافاصله دستمال نمدار بندازید کاغذ روغنی روش باشه و رولت روی کاغذ برگردونید کاغذ روغنی زیرشو جدا کنید و رول کنید یه ربع تو فریزر باشه و تو این فاصله شما خامه فرم بدید تو این هشتک توضیح کامل دادم👇
#فرم_دادن_خامه
خامه بزنید رول کنید و تقریبا سه ساعت تو فریزر بمونه بعد برش بزنید و با اشک شکلاتی تزیین کنید.
@ashpazibanazi