2777
2789

زن داداشم دختر خاله ام هست، خانواده اش براش جهیزیه ی خوبی گرفته ان، بعد عروسی هم عیدی های خوبی بردن براش اما برادرش چیزی براش عیدی نیاورد، مامان منم برای اینکه عروس مان ناراحت نشه گفت داداشم برای ما خواهرا نه عیدی بیاره نه شب یلدا کادو بیاره حالا خواهر کوچیکم ناراحت شده به زن داداشم گفته تقصیر توهست که داداشم برای ما عیدی نمیاره اگه خوانواده ی تو وضعیت مالی خیلی خوبی داشتن برای تو هم عیدی میاوردن داداشم هم برای ما می‌آورد 

به نظر شما من چی کار کنم که زن داداشم کمتر قصه ی پولدار نبودن خانواده اش رو بخوره

آیا پرستیدن همسر و فرزندان جرم است؟؟؟؟؟ باشه من مجرم هستم 

ب ابجیت فحش بده 

واقعا ک خواهرشوهر بزدگ منم برا همه اینجوریه متنفرم ازش دل همرو میشکنه 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب یکی ب فکر زن داداشش بود 

منکه برام مهم نیس 😂ب زن داداشت بگو بابا اسفنجی رو الگوی خودش قرار بده 

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋

کاری نکن خانواده فقیر داشتن لزوما غصه خوردن نداره رو ادب و تربیت خواهرت کار کن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

نه من خجالت نمیکشم 

نون حلال سخته درآوردنش 

خانوادم دزد که نیستن 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

این رسم و رسوم مسخره رو بریزید دور من جای زنداداشت بودم چند تا درشت بار آبجیت میکردم بشینه سرجاش

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اما به نظرم ربطی ام نداره اصلا نباید مقایسه بشه چون داداش اون نمیاره داداش شمام نیاره ربطی ندارن به هم که 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

اخی دلم گرفت واسه زنداداشت...منم خانوادم از وقتی ازدواج کردم برام هیچ کادو و یلدایی و هیچییی نیاوردن اره خیلی غصه میخورم جلوی خانواده شوهرم کوچیک شدم. خیلی ناراحت میشم ...مامانم دوساله ازدواج کردم نیومده خونم میگه راه دوره نمیتونم خیلی دلم شکسته اما چه میشه کرد

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
اما به نظرم ربطی ام نداره اصلا نباید مقایسه بشه جون داداش اون نمیاره داداش شمام نیاره ربطی ندارن به ...

آخه مامانم میگه یه وقت دلش نشکنه برادرش براش نمیاره

آیا پرستیدن همسر و فرزندان جرم است؟؟؟؟؟ باشه من مجرم هستم 
آخه مامانم میگه یه وقت دلش نشکنه برادرش براش نمیاره

فکر نمیکنم همه اینجوری باشن خیلیا دلشون بزرگه .باز بستگی به خودش داره