دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
من فک میکنم الان نصف دخترای این دوره زمونه ندارنش همه بخاطر عشقاشون ا دستش دادن
بله همینه ولی باید از گذشته عبرت گرفت و دیگه این اشتباهو نباید تکرار کرد اگه تکرار کرد احمق به حساب میاد
برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
این خوبیا داره... معتاد نیس..دست دلبازه...کاری هم هست و شوخ طبع.... در برابر اینا تنها هیچ جا نمیزاره برم... اگ بحثمون بشه بدهنه خیلی... برا رفیقاشم جونشو حتی حاضره بده
اره درسته آن شاالله که خوشبخت بشید عذاب وجدان ندارین الان؟؟
چرا گهگاهی دارم تقصیر من بوده باید از اشتباهات درس گرفت و دیگه نباید تکرار کرد اگه تکرار کنم از نظر خودم احمق محسوب میشم
🙁😕😕😟😟😟😨😨😨چررررررررا؟؟؟ بده مگههههه؟ از چیش پشیمونیییییی
ناااابود شدم در چرخدندههای سیستم کثیف و فاسد و ناکارامد اداری...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...