2777
2789
عنوان

از چه کاری که انجام دادی سخت پشیمونی؟!⚡️💥

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 76 پست

کارمند شدنم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فک میکنم الان نصف دخترای این دوره زمونه ندارنش همه بخاطر عشقاشون ا دستش دادن

بله همینه ولی باید از گذشته عبرت گرفت و دیگه این اشتباهو نباید تکرار کرد اگه تکرار کرد احمق به حساب میاد 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
واای  الان چی پشیمونید؟چرا پس ازدواج نکردین

اون خودش نخواست رفت من موندم الان میگم بکارت چیزی نیس اون خودش لیاقت منو نداشت رفته شاید خواست خدا بوده 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
اون خودش نخواست رفت من موندم الان میگم بکارت چیزی نیس اون خودش لیاقت منو نداشت رفته شاید خواست خدا ب ...

اره درسته

آن شاالله که خوشبخت بشید

عذاب وجدان ندارین الان؟؟

توكل بر خدا...♥️
به کسایی که باید ابراز محبت میکرم نکردم و به کسایی که نباید ابراز محبت میکردم ابراز کردم

دقیقاااااااااا.من چقد صادقانه رفتار کردم با خانواده شوهرم.امشب فهمیدم چقد عقده ای و خودخواهن.

با خونواده خودم همیشه غر میزنم .هیچی نمیگن

چرا مگه شوهرتون چشه

این خوبیا داره... معتاد نیس..دست دلبازه...کاری هم هست و شوخ طبع.... در برابر اینا تنها هیچ جا نمیزاره برم... اگ بحثمون بشه بدهنه خیلی... برا رفیقاشم جونشو حتی حاضره بده

اره درسته آن شاالله که خوشبخت بشید عذاب وجدان ندارین الان؟؟

چرا گهگاهی دارم تقصیر من بوده باید از اشتباهات درس گرفت و دیگه نباید تکرار کرد اگه تکرار کنم از نظر خودم احمق محسوب میشم 

دقیقاااااااااا.من چقد صادقانه رفتار کردم با خانواده شوهرم.امشب فهمیدم چقد عقده ای و خودخواهن. با خو ...

😟😞

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
این خوبیا داره... معتاد نیس..دست دلبازه...کاری هم هست و شوخ طبع.... در برابر اینا تنها هیچ جا نمیزار ...

سخت نگیرید همه زندگی ها ایراد دارن

به خوبی هاش فک کنید

توكل بر خدا...♥️
🙁😕😕😟😟😟😨😨😨چررررررررا؟؟؟ بده مگههههه؟ از چیش پشیمونیییییی

ناااابود شدم در چرخ‌دنده‌های سیستم کثیف و فاسد و ناکارامد اداری...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...