2777
2789
بهترین دکترو پیدا کن برو پیشش...من فعلا دکتر خوبی نمیشناسم وگرنه میرفتم...دکترای الکی میخان فقط قرص ...

این چ مرضیع .ب قران ن میشه ب کسی گفت ن میشع کاری کرد فقط و فقط خودمون عذاب میکشیم .من الان ی ساله این دردو دارم نمیدونم چیکار کنم .مشکلم اینه خواهرمم دچار استرس اضطرابه میترسم ب خانوادم بگم اونام نابود شن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیاشون اره تجربه دارم😐 چیزی بهت داد قرص؟

اره اجی قرصو میخوردم بهتر بودم اما قرصه که تموم میشد روز از نو روزی از نو.....تازه هی میخابیدم هی میخابیدم....جوری شده بود بدون قرص خابم نمیبرد

تازه یه بار یه جا رفتم یه قرصی بهم داد بهم نمی ساخت تا میخوردم حالت تهوع میگرفت و سرگیجه یه بار وسط خونه افتادم

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)
وا ن بابا ترس چراااا  فکره دیگه هرکی ی دوره تجربه میکنه این چیزارو  چندسالته؟

۱۸ سالمه😭😭😭😭😭خواهرمم دچار استرس اضطرابه بخدا میترسم ب خانوادم بگم اونا نابود شن از غم

این چ مرضیع .ب قران ن میشه ب کسی گفت ن میشع کاری کرد فقط و فقط خودمون عذاب میکشیم .من الان ی ساله ای ...

تا مجردی حلش کن که برات دردسر ساز نشه..جایی برو که در کنارش مشاوره هم بهت بدن..داروی خالی فایده نداره... من فعلا از لحاظ مالی هم شرایطشو ندارم

۱۸ سالمه😭😭😭😭😭خواهرمم دچار استرس اضطرابه بخدا میترسم ب خانوادم بگم اونا نابود شن از غم

چرا عزیز من نزدی کسیو بکشی ک وسواس فکریه اصلا ناراحتی نداره از چی دق کنن😁ی وقت بگیر برو دکتر هجون هفنه اول اوکی میشی نترس 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️چی داده بود بهت؟

یادم نمیاد برا سه سال پیشه اون که حالم بد میشد

اما اون که میخابیدم فک کنم دیازپام و ریسپربدون و اسنترا بود

یادم نمیاد برا سه سال پیشه اون که حالم بد میشد اما اون که میخابیدم فک کنم دیازپام و ریسپربدون و اسن ...

اسنترا رو منم خوردم ساخت بهم 

حالا ی بیشعوری دکتر عمومی بود من رفته بودم برا انفولانز   ی قرص بهم داد برا استرس کلا افسردگی گرفتم نمیدادن بهم گریه میکردم خیر نبینه 😒بعضی دکترا یعنی دریغ از ی ذره فهم😡