ارغوانی۷۹ مدیر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 عنوان دلم گرفتہ بیاین ی بیت شعر بگین و برین 🙂 | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 47 پست دنیای نامردیہ بیاین حواسمو پرت کنید🙂بہ مژگان سیہ کردی ھزاران رخنہ در دینم بیا کز چشم بیمارت ھزاران درد برچینم 🖤 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚 1399/09/28 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منتظر۶۶ عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 209 عشق صیدی است که تیرت به خطا هم برود لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 اوقات خوش آن بود که با دوست بسر شد باقی همه بیحاصلی و بوالهوسی بود ❤❤ خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ساراوووو عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 4333 هر جزوم از شکست دلی موج میزندمن خود شیشه شکسته ام حذر از پایمالیام
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 عشق صیدی است که تیرت به خطا هم برود لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند آتیش میزنین چرا بدتر 😔❤ خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 هر جزوم از شکست دلی موج میزند من خود شیشه شکسته ام حذر از پایمالیام ❤❤ خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 کوکب بختِ مرا هیچ منجّم نشناخت یا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم😓 😔❤❤ خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
منتظر۶۶ عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 209 آتیش میزنین چرا بدتر 😔❤ ما زیاران چشم یاری داشتیمخودغلط بود آنچه می پنداشتیم شیوه ی چشمش فریب جنگ داشتما غلط کردیم و صلح انگاشتیم
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 شعر بلد نیستم فقد میگم زندگی ارزش نداره غم نخور💙 ❤❤ خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ساراوووو عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 4333 الله تویی و ز دلم آگاه تویی درمانده منم دلیل هرراه تویی گرمورچه ای دم زند اندر ته چاه آگه زِ دَمِ مورچه و چاه تویی . . .
بانوی_کوردم عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 352 چ کمکی میکنہ گلم؟ یکم از خدا فاصلہ گرفتم واقعا ببین آرومت میکنه آیه هارو بخونی متوجه میشی ک خدا همیشه و همه جا همراته تنهات نمیزاره وقتی خدای به این مهربونی داری اصلا دلت نگیره ب خدا توکل کن عزیزم ایلام
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام که تو ام ریدی ایووول❤ خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 ما زیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بود آنچه می پنداشتیم شیوه ی چشمش فریب جنگ داشت ما غلط کردی ... ❤🖤 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 در دلم جایی براى هیچکس غير از تو نیست.... گاه يك دنیا فقط با یک نفر پر مى شود🍃🌹🍃 ❤❤😔 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ساراوووو عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 4333 چه کسی حرف مرا می فهمد؟چه کسی درد مرا می داند؟در پس پرده ی اشک چشممچه کسی راز مرا می خواند؟
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 الله تویی و ز دلم آگاه تویی درمانده منم دلیل هرراه تویی گرمورچه ای دم زند اندر ته چاه& ... عاالی❤❤ خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚