2777
2789
عنوان

شوهرم به حرفم گوش نمیده

202 بازدید | 8 پست

سلام خانمها. کمکم کنید. من الان ۶ ماه عروسی کردم تو خونه هرکاری میخواییم بکنیم شوهرم زنگ میزنه به مادر و خواهرش میگه حتی الان که تازه باردارم شوهرم زنگ میزنه از خواهرش می پرسه کجا پرونده باز کنیم چیکار کنیم. نمیزاره خودم هرجا دوست دارم دکتر برم جایی که خواهرش میگه باید برم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حتما فکر میکنه تو بلد نیستی چون خودشم نمیدونه ازاونا میپرسه تو بهش بگو چرا به اونا میگی بگو که ناراحت میشی کاری خواستی بکنی یا جایی بری خودت از مامانت بپرس بعد بهش بگو خودم میدونم پرسیدم باید اینکارو کنیم

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

بهش میگم چند بار هم گفتم خودم میدونم باید کجا برم چیکار بکنم باید جایی برم که مطمئن باشه ولی انگار از اونا میترسه باید حتما به حرف خواهر و مادرش گوش بدم