الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
عزیزم فکر میکنم بخاطر دستگاهت باشه، منم اول ازین اسپرسو سازای معمولی داشتم ابکی میشد، پارسال رفتم یدونه خریدم، چنان اسپرسویی میده که حتی تو کافی شاپم ندیدم، غلیظ، و یعالم فوم (کف) روش، واسه هرکی درست کردم کلی حال کرده، من قهوم تغییری نکرده بود همون قبلی بود دستگاهم عوض شد غلیظ شد
سلام من اینو تازه یاد گرفتم امتحانم کردم شده - اول اگر میخواهید کرم یا همون کف زیاد بده دانه قهوه روبوستا بخرید یا روبوستا بیشتر از 70 درص باشه یا فقط روبوستا باشه-همون تو خونه به اندازه 1 شات قهوه میخواهید اسیاب کنید اگه اسیاب شده بخرید کرمش از بین میره بعد از این دستگاه سعی کنید تا اخر زمان بندی عصاره گیری نکنید بعد 4-5 ثانیه سریع قطع کنید غلیظ تر میشه -ولی اصلا دستگاه خونگیا به پایه غلظت دستگاه های مغازه ای نمیشه همون صنعتی فکر نمیکنم راه دیگه ای باشه برای این دستگاه های خانگی