2777
2789
شماهم بادستگاه درست میکنی آبکی میشه

آره اگر درست پرس نکنید هم آب  رد میشه ازش

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشتم که امکان داره باشه  از کسی بپرسید برند قهوه تون خوبه یا نه اگر خوب بود پس ایراد از دستگا ...

آخه من تازه اسپرسو سازو خریدم..کاپوچینوخوب میشه ولی اسپرسو آبکی یعنی اسپرسو غلیظ نمیشه؟

آخه من تازه اسپرسو سازو خریدم..کاپوچینوخوب میشه ولی اسپرسو آبکی یعنی اسپرسو غلیظ نمیشه؟

پرس باید خیلی محکم باشه 

منظورتون از غلظت چقدره؟ 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
یکمی ازاب غلیظ تره خیلی کما

به اندازه اسپرسو های کافی شاپ ها هست؟ 

اسپرسو غلیظ نیس ها 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

عزیزم فکر میکنم بخاطر دستگاهت باشه، منم اول ازین اسپرسو سازای معمولی داشتم ابکی میشد، پارسال رفتم یدونه خریدم، چنان اسپرسویی میده که حتی تو کافی شاپم ندیدم، غلیظ، و یعالم فوم (کف) روش، واسه هرکی درست کردم کلی حال کرده، من قهوم تغییری نکرده بود همون قبلی بود دستگاهم عوض شد غلیظ شد

تو چنین خوب چرایی...
عزیزم فکر میکنم بخاطر دستگاهت باشه، منم اول ازین اسپرسو سازای معمولی داشتم ابکی میشد، پارسال رفتم ید ...

من دستگاهم ازایناس ک توکافی شاپاهست چجوریه یعنی آخه میگن اسپرسو غلیظ نیست

من دستگاهم ازایناس ک توکافی شاپاهست چجوریه یعنی آخه میگن اسپرسو غلیظ نیست

من. هرچی تو کافی شاپا خوردم غلیظ بوده، اسپرسو خونگی رو ابکی خوردم که دوست نداشتم

واسه همین پارسال رفتیم قهوه ساز نیمه صنعتی خریدیم، که واقعا ازش راضیم، حداقل دوسانت فوم روی اسپرسوم هست و بسیار غلیظه

تو چنین خوب چرایی...

سلام من اینو تازه یاد گرفتم امتحانم کردم شده - اول اگر میخواهید کرم یا همون کف زیاد بده دانه قهوه روبوستا بخرید یا روبوستا بیشتر از 70 درص باشه یا فقط روبوستا باشه-همون تو خونه به اندازه 1 شات قهوه میخواهید اسیاب کنید اگه اسیاب شده بخرید کرمش از بین میره بعد از این دستگاه سعی کنید تا اخر زمان بندی عصاره گیری نکنید بعد 4-5 ثانیه سریع قطع کنید غلیظ تر میشه -ولی اصلا دستگاه خونگیا به پایه غلظت دستگاه های مغازه ای نمیشه همون صنعتی فکر نمیکنم راه دیگه ای باشه برای این دستگاه های خانگی