2777
2789

ما یکی و داریم خودشون میگن بیایین خونمون خیلی دلمون براتون تنگ شده و کلی از این حرفا

که مثلا فلان روز بیایین خونمون بعد کلی اصرار ما قبول کنیم بخواییم بریم دیگه جواب زنگ یا پیام نمیدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهشون زنگ بزنیم میگن واای چقدر ما دلمون ت شده بود دیکه دوریتونو نمیتونیم تحمل کنیم

ولی زنگ نزنی ۶ ماهم بگذره زنگ نمیزنن

اقا یا دلتون واقعا تنگ شده یا نشده راحت بگید دیگه چرا مردم اینجوری شدن😆

خخخخخخ ماهم داریم سرزده برین خونشون 

باوز کن یه بار عید زنگ زدیم تبریک عید بگیم

گفتن بیایین خونمون دلمون تنگ شده ما گفتیم نه شما تشریف بیارید

گفتن حتما باید بیایید و ... بعد ما گفتیم باشه چون اونا بزرگترن اول ما بریم بعد اونا بیان

بعد دیگه تلفن و جواب ندادن🤣

یعنی مریضی چیزیه؟

ما یکی و داریم خودشون میگن بیایین خونمون خیلی دلمون براتون تنگ شده و کلی از این حرفا که مثلا فلان ر ...

خاله منو دخترش هی میگفتن بیایید شهرمون

نمیگفتن بیایید خونمون

بعد زنگ میزدیم که اومدیم

یا میگفتن مهمونیم یا مهمون داریم

بعد میگفتیم بیایید خونه ما

میومدن فقط میخوردن یا بع افق خیره میشدن

کلا حرف نمیزدن 

بخدا راس میگما ینی بگو یه کلمه هیچی نمیگفتن و میرفتن تو قیافه

اینکه فعل گذشته بکار میبرم 

چون قیچیشون کردیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یکی شون خیلیییییییییییییییی به چشم زخم اعتقاد داره وکلن می‌ترسه همه چشمش بزنن وباکله فامیل قطعه رابطس 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

همه نوع قشر و فامیلی رو میشه تحمل کرد الا اونیکه جز خوبی براش کاری نکردی بعد از مدتها ببینی پشت سرت چه حرفا که نزده ، خیلی ها چشم تنگ و بد ذات شدن من که کلا با کل فامیلامون دارم‌ قطع رابطه میکنم اینطور آرامشم بیشتره

بدون دلیل سلام و علیک نمیکنن

الکی قهر میکنن بعد میگن نه ما چیزیم ن نیست

سالی یه بار میبینمشون اما همیشه پشت سرمون حرف میزنن

زن عموهام زنگ میزنن به عروسمون که غریبه س در مورد ما سوال میپرسن و پشت سرمون حرف میزنن،عروسمونم همه چیو میاد بهمون میگه 

عمه م پشت سر من میشینه حرف میزنه جلو همه بعد میگه من نگفتم

کلا همه اطرافیانم دو رو  هستن

آها زن داییامم که کلا دو رو وووو هستن

اینا رو ما سالی 1 بارم نمیبینیم