2777
2789
عنوان

نا معلوم بودن آینده ....

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 24 پست
تجربی خوب هس اما داوطلب بسیار زیادی داره احتمال قبولی کمه از طرفی ادم بی طاقتی هستم دربرابر سرزنش شد ...

باو بیخیال سرزنش بقیه یه چندتا از این اهنگا که درمورد اعتماد به نفسو اینا میگن کوش بده روحیه ات قوی شع @پیشوولی، این دوستم میتونه بهت معرفی کنع اگه وقت داشته باشه

داوطلباش ۹۰ درصدشون برا اون کیک و ساندیس سرجلسه میان جتی اگع رشته پایین و دانشگا ضعیف تر هم قبول شی باور کن اینده و شغلت تامین میشه ...

نظر من بود بازم هرحور طلاح خودته

کاربر پسر ‼‼ از یک دی نه پست نه تاپیک 😐👊 امشب شکستم .... 🖤💔 نمیتوتم درخواست قبول کنم شرمنده ام ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقوقش هم خوبه یجا خوندم الان به دانشجو ها ۲۷۰۰ میدن از سال دیگه ۳۵۰۰

عزیزم اطلاعات غلط نده از این خبرا نیست 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
باو بیخیال سرزنش بقیه یه چندتا از این اهنگا که درمورد اعتماد به نفسو اینا میگن کوش بده روحیه ات قوی ...

چیشده عزیز؟؟بزار بخونم کمکی بربیاد حتما

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
چیشده عزیز؟؟بزار بخونم کمکی بربیاد حتما

یکم عاجی رو راهنمایی کن 🤪😁😂😐

کاربر پسر ‼‼ از یک دی نه پست نه تاپیک 😐👊 امشب شکستم .... 🖤💔 نمیتوتم درخواست قبول کنم شرمنده ام ....

بنظرم فرهنگیان بهترین گزینه است.

بعدش رشته کامپیوتر

اولی که همون دانشگاه دست میره جیب خودت

دومی هم حین تحصیل میتونی مشغول به کار بشی

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/