2777
2789
عنوان

من هیچ حسی ب بچم ندارم اصن

561 بازدید | 26 پست

اصن انگار دوسش ندارم نازش نمیکنم لگد میزنه ذوق نمیکنم باهاشم توشکمم حرف نمیزنم حیلی نگرانم ک بعدبه دنیااومدنشم همینجورباشم 

همش به این فکرمیکنم که این اخرش رفتنیه مث همه ی ادما که تنهام گذاشتن اینم یروز میره سمت زندگیش ومنوفراموش میکنه 

اصن انگارواسم مهم نیست 

خیلی نگرانم ک نکنه دوسش نداشته باشم 

وقتی میخواستم اسم کاربریموبزنم اعصابم خوردبود  الان خودمم پشیمونم 😑 شما دیگه هی پیله نکنید به اسم کاربریم   مرسی اه  (استعداد خاصی تو تشخیص جنسیت از رو ان تی دارم 😍👪 )  
افسردگی  باید پیش مشاور بری

اصلا هم افسردگی هم فاجعه سازی هم طرحواره ایثار هم دوقطبی هم وسواس فکری ... فک کنم بایدبستریشم دیگه 

وقتی میخواستم اسم کاربریموبزنم اعصابم خوردبود  الان خودمم پشیمونم 😑 شما دیگه هی پیله نکنید به اسم کاربریم   مرسی اه  (استعداد خاصی تو تشخیص جنسیت از رو ان تی دارم 😍👪 )  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اولته؟؟؟

اره 

منم تو بارداری هیچ حسی بش نداشتم و برام مسخره بوده ک تو شکمشونه وـباش حرف میزنن یا نازش میکنن ولی از وقتی دنیا اومد تا الان ک یه سالش روز به روز بیشتر عاشقش میشم..

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
اصلا هم افسردگی هم فاجعه سازی هم طرحواره ایثار هم دوقطبی هم وسواس فکری ... فک کنم بایدبستریشم دیگه&n ...

دور از جون

چیزی نیس بخاطر بارداری هورمونات بهم ریخته 

یکم هزینه کنی برای مشاوره حالت خوب خوب میشه 

ولش نکنی همینجوریااا

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

عزیزم داری افسرده میشی ازالان بروپیش روانشناس وگرنه بعد ایمان دیونه میشی ولی ایناهمش بخاطراین شایدازادمای اطرافت خوبی ندیدی امابچه آدم یه چی دیگست بدنیابیادمیبینی چقدددشیرینه1

😐