2777
2789

این تایپیک پارساله 👈👈۲ تا پسر ۷ و۸ ساله دارم.من دفتری که برای همسرمه کار میکنم .متاسفانه همسرم ۱۰ ساله اعتیاد دهره و هر روزم داره بدتر میشه به نحوی که بساط پایپ و موادش تو خونه آزاد میزاره .دست بزن داره .اون هفته تو کتابخونه برای امتحانم رفته بودم منو زد و منم رفتم‌شکایت کردم .الامم بخاطر بچها میخوام طلاق بگیرم‌خیلی خیلی زورگو و پرو میگه نه مهریه میدم نه بچهاتو .من به راحتی میتونم ثابت کنم‌که اعتیاد داره .ولی اینقد پروو که منو تهدید میکنه 

در مورد تصمیمم  طلاقم پیخوام راهنماییم‌کنید

یکم‌میترسم از زندگی بعد طلاق  👉👉

حالا بعد از یک سال رای طلاقم اومده  وحضانت بچه ها بخاطر مشکل اعصاب و روان که بیمارستان بستری بوده واون کسی که کمکم کرده برام وکیل گرفت و ....خیلی کمک کردو بهم ابراز علاقه میکنه طوری که با خانوادم هم ارتباط برقرار کرده از لحاظ مالی هم عالی از لحاظ عاطفی هم خیلی ابراز علاقه میکنه  .بعد یک سال که همسرم کلی اسرار التماس میکنه نمیدونم چرا دلم براش میسوزه بچه ها هم دوس ندارن برگردن میگن بابامون همش تو اتاقه مواد میکشه .میگه خونه جدا بگیر ولی طلاق نگیر 

بروبابا دلت برای چیش سوخته

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلت به جوونی واعصابت بسوزه انگار یکسال که ازش دور بودی هوای بدبختی زده به سرت . 

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

باید به فکر بچه ها باشی چون ممکنه اونا هم از باباشون یاد بگیرن و الوده بشن

طلاق بگیر جون بچه ها را نجات بده

بعضی چیزها شوخی بردار نیست 

حتی یک لحطه هم تردید نکن

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045