2777
2789
عنوان

کیا بچه کلاس اول دارن لطفا بیاین

124 بازدید | 20 پست

خانما شما هم درس دادن به دختر یا پسر کلاس اول کلافتون کرده زود مطالب رو یادش میره یا اینکه حفظش میکنه یا از رو حروف خودش میخونه

میخونه از حروف ولی بخش بخش 

حفظ کردنی هارو راحت تر یاد میگیره

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل اینجوری بود الان خداروشکر بهتر شده ،ولی بازم گاهی اوقات حروف درس های گذشته رو یادش میره یا قاطی میکنه....ببین حتما بهش بگو یه کلمه رو به صورت بخش بخش بخونه تا به مرور ملکه ذهنش بشه 

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند
قبل مدرسه خودتون اموزش نمیدادید بهش ؟ 

چرا از دوسالگیم مهد میرفت هرچی شعری باشه زود حفظ میکنه حتی یه کلمه الان براش بگو فورا حفظه احساس مسکنم حروفو حفظ میکنه یاد نمیگیره

اوایل اینجوری بود الان خداروشکر بهتر شده ،ولی بازم گاهی اوقات حروف درس های گذشته رو یادش میره یا قاط ...

بخش بخش که میخونه کلمه رو که میگم بنویس داماد میگه د با ا میشه دا بعد چند بار تکرار میکنه تا مینویسه تا کلمه رو بنویسه دیونه میشم

حوصله مشق نوشتن نداره  صب تا ظهر میبینی یه خط نوشته:/

دقیقا یه صفحه مشق رو از صبح تا ساعت ۱۰ شب طولش میده همش اب میخوره خوراکی میخوره میگه خسته شدم بازی کنم کارتون ببینم یعنی انقدر طولش میده تا دیونه میشم من

من ندارم بچه ولی ی مشت بچه میارن پیشم یادشون بدم روم نمیشه بگم نیان خیلی خنگن عصاب ادمو بهم میریزن😑

واقعا کلاس اول خیلی سخته خیلی دختر بزرگم کلاس ۴ اونم کمک میکنه ولی دیگه واقعا خودم خسته شدم

منم اینجوریم واقعا بعضی وقتا میبرم

عزیزم سنی نداره طفلیا معلم و مدرسه که به خودشون ندیدن تو خونه درس خوندن واقعا سخته حق بده بهش اونایی ک دانشجو هستن از ۱۰۰ درصد درساشون ۱۰ درصد میفهمن این طفلی ک فقط ۷ سالشه من همیشه با قصه شعر برا پسرم نشانه ها رو معرفی میکنم و خیلی خیلی خوب تو ذهنش میمونه بهت پیج خانم روحی و رحمت پیشنهاد میدم حتما دنبالشون کن اگه نداری خیلی بهت کمک میکنن

واقعا کلاس اول خیلی سخته خیلی دختر بزرگم کلاس ۴ اونم کمک میکنه ولی دیگه واقعا خودم خسته شدم

توی چنتا کانالم عضوشدم کلاس اول که بیشتر روانخوانی یاد بگیره درسارو خوب بفهمه خیلیم باهوشه زود یاد میگیره ولی این بخش خوندن ومشق نوشتنش خستم کرده معلمشونم هرچی ازش سوال بپرسه زود جواب میده ولی توخونه اذیت میکنه برای تکالیف نوشتن

عزیزم سنی نداره طفلیا معلم و مدرسه که به خودشون ندیدن تو خونه درس خوندن واقعا سخته حق بده بهش اونایی ...

چرا دارم والا خیلی خوبه همه شعر حروفو میدونه ولی وقت املا نوشتن ومشق نوشتن اذیت میکنه بعد حر( م) رو با (ن )اشتباه میکنه وقتی میخواد بنویسه نسرین مینویسه نسریم منم هرچی بهش میگم یادش میره قبلش میگه بلدم بعدش میگه یادم رفت