2777
2789
عنوان

وای که از دست مادر شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 23 پست

نفله😒من یکی اینو بهم بگه به چند  قسمت نامساوی تقسیمش میکنم 

بگو الان دوره چاق و چله بودن گذشته ک هزارتام مریضی میاره همه سعی میکنن لاغر باشن و سالم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
خاله شوهرم اومده خونم تو قابلمه مس خورشت گذاشتم همش میگه قابلمه اش غذاش خوشمزه کرده بود نمیگه دستپخت ...

بی خیال بابا من مادرشوهرم توخوبی حرف نداره ولی هیچوقت از غذام تعریف نمیکنه وقتی برادرشوهرام میگن چه حوشمزه شده میگه حتما خیلی گرسنه بودین بهتون چسبیده😑طبیعتا یکم دلخورشدم ولی دیگه اهمیت ندادم.. ول کنید مازنا باهمین چیزا زود خودمونو پیر می کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول هر حرفی میزد باید قیچیش میکردی تا نتونه حرف مفت بزنه

رو دادی بهش عزیزم رو 

لانم دیر نیست سعی کن حاضر جواب باشی اونم با خنده و شوخی بگی نه با عصبانیت اینطوری تا ته ک و ن ش میسوزه

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

عزیزم جوابشو بده اما مودبانه  من جواب مادرشوهرمو نمی دادم خیلی گستاخ شده بود با اینکه الان چندماهه که فوت شده اما حرفاش همش یادم می افته و اذیت میشم...مثلا اکه گفت چه نفله ای بگو همین خوبه چاقی صدتا مرض دنبالش میاد من دوس دارم تنم سالم باشه . و سعی کن تا جای ممکن کمتر باهاش برخورد داشته باشی 

یباربهش بگوچون سن مادرموداری بهت هیچی نمیگم، امااگه حرمت احترام میخای ازین ببدمحترم باش، درموردگامبوبودنشم بگومن توعصرحجرزندگی نمیکنم عزیزم مردای الان یه گاوچاق نمیخان یه خانم باشخصیت اندامی میخان که بونده😷😷😷

😐