2777
2789
عنوان

وای که از دست مادر شوهرم😭

547 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من از اولی که ازدواج کردم خانواده ام میگفتن جواب مادرشوهرت ندی الان مادر شوهرم جوری شده که دارم دق میکنم همش از شوهرم پول میگیره با اینکه خودشون ماشالله پولدارن همش میگه نداریم شوهرمم باور میکنه بین منو جاریم اینقد فرق میذاره اون ازمن کوچیک تره میگه کار مهسا خوبه کارش تو هرکاری انجام بده درسته اما من چی غذا میزارم هی میپرسه گذاشتی دم بکشه برنجا رو خورشتو اینا چین گفتم قیمه میگه اینا اینجوری قیمن وقتی درست میشه سه برابر همیشه غذا میخوره تعریف نباشه شوهرم از اشپزیم خیلی راضیه میگه غذاهات خوشمزه هست حتی دوتا از جاریهامم همش میگن هرمدقع اومدیم فقط قیمه بزاز.بخوام تخم مرغ درست کنم میگه نمکم بزنی ! خسته شدم شوهرمم میگه چیزی تو دلش نیس جوابش ندی ولی اعصابم خورده ازش تا منو میبینه میگه چقد نفله هستی چون خودش خیلی چاقه 😪 چیکارکنم چی جوابش بدم خفه بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی قیمه خوشمزه درست کن، آماده ک شد بریز رو سرش

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

امروز هرجا میریم تاپیک مادرشوهر هست،خدا به خیر بگذرونی

ولی یه کم حساس شدی ولش کن بذار بگه تو همیشه سعی کن بهترین باشی زیبا لباس بپوش ،صورتت رو زیبا نگه دار ،به همون روال قبل هم غذا بپز مادرشوهرت رو ول کن همه شون همینن

کاریش نمیشه کرد دورشو فقط

عشق منم که اینجاست 😍😍😍

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

محترمانه از حقت دفاع کن... نذار بهت ظلم بشه حتی اگه دیگه دوستت نداشته باشن اما با سیاست 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
خاله شوهرم اومده خونم تو قابلمه مس خورشت گذاشتم همش میگه قابلمه اش غذاش خوشمزه کرده بود نمیگه دستپخت ...

بگو بیا این قابلمه یبارم تو درست کن ببینیم خوشمزه میشه یا نه

اون وقتایی که میگه خوشمزه نیست بشقاب رو بگیر بگو نخور خوشمزه نیست مادر جون برو ماست بیار بخور

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین