2777
2789
عنوان

چقد بدجنسید بعضیاتون😒

199 بازدید | 18 پست

بنده خدا مرد کلی زحمت کشیده کرده از پولی که دراورده داده مادرش که یک عمر زحمتشو کشیده و فداکاری کرده براش بعد یه عده زیادی دارن منفجر میشن ک چرا داده بهش حالا خیلی از همین عروسا اگه بتونن میدن به زندگی پدر مادرشون و اونجا دیگه هیچ مساله نیست(دیدم ک میگم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم نظرم این بود ولی  نیومدم تاپیک  که باز حمله نشه بهم

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم

از این قبیل ادما متنفرم خدا نکنه یکی از اینا وارد زندگیمون بشه . سر یکیشون ۱۴ سال بیچارگی کشیدیم از بس نظر تنگ بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

اگ راجع ب اون تاپیک میگید اون پول مال عروسه بود نه خود شوهره ک به هرکس بخواد بده

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
از این قبیل ادما متنفرم خدا نکنه یکی از اینا وارد زندگیمون بشه . سر یکیشون ۱۴ سال بیچارگی کشیدیم از ...

نمیدونی چجوری پسرو با خانوادش در میندازن طفلی اون پدر مادر ک بچشونو از دست میدن

نمیدونی چجوری پسرو با خانوادش در میندازن طفلی اون پدر مادر ک بچشونو از دست میدن

میدونم همسرسابق برادرمم همینجوری بود خدا رو هزار مرتبه شکر که پدرم هزار برابر داداشم داشت ولی همیشه دنبال فتنه انداختن بود که با طلاقش همه الان شادن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام