2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد خواستگارم؟؟..

257 بازدید | 22 پست

خب کاملا خواستگار سنتیه

مادرش پا پیش گذاشته و بشدت اصرار داره

من اصلا تا حالا پسره رو ندیده بودم

۲۸ سالشه..شغل داره..ی اداره ای مشغوله(قراردادی یا رسمی نمیدونم)

گویا ماشین و خونه هم داره

پسر خوبی هم هست..ازش تعریف میکنن و اهل نماز و...

فقط اینکه تک بچس..خودشه و مادرش

پدر هم نداره

تمام این اصرار ها از جانب مادرشه..یعنی اختیار تام داده تو این قضیه ک مادرش براش دنبال ی دختر خوب باشه و مادره هم حسابی از پسره تعریف میکنه و میگه دختری تو زندگیش نبوده و ک این خودش عجیبه

واقعا این شرایطش و تک بچه بودن و وابستگیش ب مادرش وقتی از بچگی پدر نداشت یکم نگران کننده نیس بنظر شما؟

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

پدرش فوت شده؟؟ 

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر اوکی میاد ولی به وضع مالیشم فکر کن کارمند با کلی سابقه کار فوق فوقش ماهی ۱۰ تومن درامدش باشه. ...

شرایط مالی زیاد برام مهم نیس

آخه خودم دلم ی جای دیگه گیره..خانوادم اینو معرفی کردن و میگن خوبه

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
چرا هست امکان داره ب اصطلاح خودمون بچه ننه باشه که بعدها برات مشکل ساز میشه یه خورده بیشتر فکر کن چن ...

من ۲۲ سالمه

شرایط مالی زیاد برام مهم نیس آخه خودم دلم ی جای دیگه گیره..خانوادم اینو معرفی کردن و میگن خوبه

اگه خودت راضی هستی جواب مثبت رو بده ولی اگه نه بگو فعلا قصد ازدواج ندارم

جان من است او🤍
نخیرنگران کننده نیست بنظرمن عالیه ولی تحقیقات عالی انجام بدین ریشه همه اقوامشم دربیارین قشنگ بفهمین ...

پدر مادرش طلاق گرفتن..پدره گذاشت رفت

از ی طرف این مورد پیشنهاد خانوادمه..من خودم دلم جای دیگه گیره

نه طلاق گرفتن پدره گذاشته رفته

من وضعم مثل توعه دوس پسرمه گیر خواستگاری داده پدرش طلاق گرفته از مادرش از بچگی با مادرش بوده مامانی نیس ولی ممکنه مادرش چون تنهاس تو آینده دخالت کنه تو زندگی من از این میترسم

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
پدر مادرش طلاق گرفتن..پدره گذاشت رفت از ی طرف این مورد پیشنهاد خانوادمه..من خودم دلم جای دیگه گیره

خب پس سنی که نداری دلتم جای دیگه گیره  طرف میدونه دوسش داری یا یه طرفه ست

اگه خودت راضی هستی جواب مثبت رو بده ولی اگه نه بگو فعلا قصد ازدواج ندارم

شرایطش ازونی ک دوستش دارم بهتره ولی خب اونم جنم داره ب سن این رسید اوکی بشه حتی بهتر

چون ۵ سال کوچیکتره