2777
2789

؟؟؟؟؟

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

من بایه لوله وتنبلی تخمدان باردارشدم متاسفانه نموند اما دکترا میگن میشه حامله شد بایه لوله

برای فرج اقامون و سبز شدن دامن همه ی منتظرا و منم بین اونا صلوات بفرستین🥰🥰انشالله تا وسط تیکرم باردارمیشم بگین آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بایه لوله وتنبلی تخمدان باردارشدم متاسفانه نموند اما دکترا میگن میشه حامله شد بایه لوله

من با ی لوله دو بار باردار شدم که سقط شد .....اما رفتم تحت نظر دکتر گفت تنبلی تخمدان دارم ....ولی سه سال پیش که رفتم سونو همه چیم خوب بود و تنبلی نداشتم ....الان نمیدونم چی در انتظارمه با تنبلی تخمدان 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

من با ی لوله دو بار باردار شدم که سقط شد .....اما رفتم تحت نظر دکتر گفت تنبلی تخمدان دارم ....ولی سه ...

ببخشین میپرسم مادرزادی یه لوله داشتین یا خدای نکرده خارج از رحم شدین؟

برای فرج اقامون و سبز شدن دامن همه ی منتظرا و منم بین اونا صلوات بفرستین🥰🥰انشالله تا وسط تیکرم باردارمیشم بگین آمین
ببخشین میپرسم مادرزادی یه لوله داشتین یا خدای نکرده خارج از رحم شدین؟

خارج رحم شدم و ی لوله از دست دادم 

خارج رحم شدم و ی لوله از دست دادم 

نگران نباش انشالله باردارمیشی فقط زیرنظر دکترخوب باش.منم یه کیست ۶سانتی دارم دکترگفته تادفع نشه نمیتونم دارو بدم

نگران نباش انشالله باردارمیشی فقط زیرنظر دکترخوب باش.منم یه کیست ۶سانتی دارم دکترگفته تادفع نشه نمیت ...

عزیزم شما کیستتون دفع شد ؟؟؟منم رفتم سونو دکتر گفت دو تا کیست بزرگ دارم