2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنترل میکردن با شیاف استامینوفن میدادن بالا میاورده نمیدونم چرا یهو اینطوری شده

ببین عزیزم وقتی بچه کوچیک دارید باید دو سه مدل تب بر داشته باشید 

معمولا تب را با استامینفون و پاشویه پایین‌میارن ولی اگه هر چهار ساعت استامینفون جواب نداد باید از بروفن استفاده کنید 

شیاف دیکلوفناک هم داشته باشید 

هدف اینه که نگذارید تب از ۳۸ و نیم بالاتر بره 

وقتی کسی تب میکنه و اب بدنش کمه آستامینوفن اصلا جواب نمیده 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
بچه کوچیک ندارن برادرزادمه اطلاع ندارم چیکار کردن

میتونید بهشون اطلاعات رو بدید ، چون همه دکترها این چیزا رو به مادر ها نمیگن

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
یعنی طولانی باشه مشکل پیش میاد؟ 

سنش؟علایمش؟سی تی اسکن گرفتن؟

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)

انشالله که چیزی نباشه پسره منم 4سالشه 3هفته پیش بدونه هیچ سابقه ای تشنج کرد زیره 1دقیقه بود جیشم کرد خوابش برد یعنی داشتم جون میدادم تو اون لحظه قبلش حالش خوب بود داشت بازی میکرد بعد گفت خوابم میاد دراز کشید یهو اینجوری شد زنگ زدم اورژانس اومد گفت یه کم تب داره رفتیم بیمارستان نوار مغزم گرفتن نشون نداد تشنجو انشالله که دیگه خدا مواظبش باشه همچنین برادرزاده شمارو نگران نباش خواهرزادمم تب ناشی از تشنج داشته تو چند ماهگی الان 8سالشه خداروشکر مشکلی نداره همون یه دفعه بوده 

(اللهم صله علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم) 
انشالله که چیزی نباشه پسره منم 4سالشه 3هفته پیش بدونه هیچ سابقه ای تشنج کرد زیره 1دقیقه بود جیشم کرد ...

الهییی.... یعنی پسرتون یهو تب کرد یا از قبل تب داشت؟ 

خدا میدونه چقدر استرس کشیدین انشالله که هيچوقت تکرار نشه❤️

واقعا نمیدونم علائمشو فقط سریع خبر دادن تشنج کرده بیمارستانه یک سال و. دوماهشه

من تشنجی مریص زیاد داشتم اخریش دیرور..نمیشه گف حتما مشکل بوجود میاد.سن،زمان ،علت و..مهمه

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)