2777
2789
عنوان

ناهار وشام با خانواده شوهرم مشترک بود جدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 36545 بازدید | 370 پست
اسی سلام داشدم تاپیکاتو نگاه میکردم  اون خواستگارت ک بهت گفت برام بستی و.... بخر، اون شده شوه ...

نه عزیزم با اون ازدواج نکردم یکسال بعدداداشم عقد کرد بعدش عروسمون منو برای داداشش خواستگاری کرد منم قبول کردم و ازدواج کردیم 

وای ما دوساله ازدواج کردیم مام طبقه پایینیم از اول گفتم جدا باشیم الان شوهرم چن وقت میگه باهم باشیم ...

به شوهرت بگو تنها باشیم بهتره حرمت ها بهتر حفظ میشه اگر باهام باشیم اختلاف میشه و ناراحتی به وجود میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترای خودش چی اونام مثل شما واسه مادرشوهرشون می‌سابن ومیپزن؟؟

خواهر شوهر بزرگم ۷ سال به خانواده شوهر توی اتاق زندگی کرد ولی فامیل بودن الان مستقل شد ولی دوتا خواهر شوهرای دیگم از همون اول خونه مستقل دارن 

نه عزیزم با اون ازدواج نکردم یکسال بعدداداشم عقد کرد بعدش عروسمون منو برای داداشش خواستگاری کرد منم ...

چ خوووب

یعنی زنداداشه زندادا‌شتی؟ 

کجایی هستین؟ منظورم استانه 

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
بله برای پدرشوهرمه

شوهرت مثل شوهر آبجی منه وقتی مجرد بوده هرچی کار میکرده میداده خونه باباش ۱۰سال پیش وقتی با آبجیم‌ازدواج کرد هیچی نداش الان با همت خواهرم‌خونه و ماشین داره اونارم خواهرم زد بنام‌خودش 

شوهرت مثل شوهر آبجی منه وقتی مجرد بوده هرچی کار میکرده میداده خونه باباش ۱۰سال پیش وقتی با آبجیم‌ازد ...

خوب کاری کرده آفرین به آبجیت تونست زندگی شوهرش جمع کنه

نمیدونم الان چیکار کنم تا یه هفته پیش خیلی دوسم داشتن الان اخلاقشون افتضاح شده

سلام عزیزم منم شرایطم عین شماست

شوهرم اصلا دوست نداره خورد و خوراکمون جدا باشه پدرشم همینطور

همسرم دیروز سر غذا با مامانش دعوا کرده از دیروز تو خونه ی خودمون میپزیم و میخوریم خدا کنه همینجوری ادامه پیدا کنه چون ما ۳ بار جداشدیم و هربار بعد ۳ روز اونا کلی ناراحت شدن و اینا شوهرم برگشته

میشه منم دعا کنین همینجوری مستقل بمونم

خدایا شکرت

نه اینطوریا هم نیست شوهرم تمام مجردی هاش به باباش کمک کرد ازصبح تا ۱۰ شب سرکار بود تمام خرج خونه اون ...

سلام عزیرزم خوبی؟

امروز میری خونه ی مادرشوهرت یا خونه ی خودتونین

منم شرایطم مثل شماست ۳ روزه که جدا شدیم

خدایا شکرت