2777
2789
عنوان

مهمون دادن برادر شوهر

431 بازدید | 23 پست

همیشه دوست داشتم اگر ازدواج کردم توی خانواده ای باشم که همه‌اشون شاد و مثبت باشند اما انگار این تنها آرزویی بود که نشده و فکر کنم تا آخر عمر این داستان ادامه داشته باشه

.

من دوست داشتم که وقتی مهمونی میرم بهم احترامی بشه درست تعارف بشه اما اینطور نیست

تا حالا مهمونی ای رفتین که توی خورشت خوری اونم بشقاب بشقاب غذا بریزن؟

غذای دیروزشونو سر سفره بذارن؟

صد بار بگن ک ولی خسته شدیم و ال و بل؟

به همه تعارف کنند بجز شما؟

نه سلام کنند نه چیزی؟

بعد از همه بپرسند فلان چیز رو میخوری یا نه بجز شما؟ تعارف کردن شود پیشکش

الان احساس میکنم من برای چی سر این مهمونی ذوق میکنم؟!!!

به قول کوروش بزرگ هرجا دیدی بودن یا نبودنت برای اونا هیچ فرقی نداره نبودددددنت رو انتخاب کن خواهر

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خداروشکر اینا که شما گفتی برا من برعکس و زیادرویی هم میکنن خونواده شوهرم در احترام به برو یا در مهمونی ها😁😀

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

عزیزم من که چند ساله این مسائل رو دارم 

چه میشه کرد؟

اگه منم مثل اونا بی احترامی کنم که مثل اونام 

منم فقط سعی کردم چشم همسرمو باز کنم روی همه چیز که متوجه بشه چه کسی واقعا دلسوزشه 

الانم ارتباطمونو باهاشون کم کردیم در حدی که دیگه فهمیدن باید احترام بذارن اما دیگه دیر شده چون خود واقعی شونو نشون دادن

شکننده ای سخت...
کاش همسرم میفهمید. همیشه طرف اوناست

مطمئن باشید متوجه خواهند شد دیر یا زود داره متاسفانه سوخت و سوز هم داره اما چاره ای نیست شما فقط خانومی کنید 

و گهگاهی برای جلب نظر همسرتون جواب بدی اونا رو با خوبی بدید معجزه می‌کنه 

درباره ما که اینطوری بود

شکننده ای سخت...

حالا هم یه اپسیلن گفتم ب همسرم قهر کرده رفته.

نمی‌دونم یعنی براش مهم نیست به زنش بی احترامی میکنندانقدر دوست دارم همینطور ک مهمونی میدن ،مهمونی بدم ولی ب علت دخالت های بی‌جای همسرم نمی‌ذارم.

خانواده خودمم که خودشونو برای دوماد میکشن از بس تعارف میکنن