زندگی_1400 مدیر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1259 عنوان چی واقعا حالتونو خوب میکنه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 51 پست من در استرس زایمان زودرسم هی دعا میخونم و اینا دعام کنیدچیکا کنم حالم خوب شه همش تو خونم و استراحت مطلق تنها😣😣 خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن.. 1399/09/27 | 22:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melodikhanoom عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 75 از مانتوی جلو باز که همه چی بیرونه خوشم نمیاد از تی شرت اقایون هم بدتون میاد ک معمولا جذبه و دستاشونم معلومه ؟ یا چون خانومن باید بیشتر بدنشون پوشبده باشه؟
سقرعونو عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 1056 ممنون عزیزم همچنین خوش باشی همیشه😘😘😘 قربونت عزیزم ...خواهری الان حامله ای هرچی بخوای خدا بهت میده از خدا بخواه زندگیم خوب باشه با بچه هامم حرف بزنم
فرنازفرهمند عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 3461 از تی شرت اقایون هم بدتون میاد ک معمولا جذبه و دستاشونم معلومه ؟ یا چون خانومن باید بیشتر بدنشون پوش ... عزیزم هر کس اعتقاد خودشو داره و در انتخاب پوشش آزاده ننظور شما رو از این سوالات متوجه نمیشم یکی مثل من اینجوری راحته یکی دوست داره مانتو جلوباز بپوشه و یه نیم تنه که نافش معلوم باشه گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
melodikhanoom عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 75 عزیزم هر کس اعتقاد خودشو داره و در انتخاب پوشش آزاده ننظور شما رو از این سوالات متوجه نمیشم&n ... ولی انگار پوششو بیشتر برای خانوم واجب میدونید تا اقا
فرنازفرهمند عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 3461 ولی انگار پوششو بیشتر برای خانوم واجب میدونید تا اقا من چیزی رو برای کسی واجب نمیدونم گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
زندگی_1400 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1259 قربونت عزیزم ...خواهری الان حامله ای هرچی بخوای خدا بهت میده از خدا بخواه زندگیم خوب باشه با ب ... چشم حتما ایشالا هرچی از خدا میخای بهت بدهتوام دعام کن نینیم سالم بیاد بغلم خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..
سقرعونو عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 1056 چشم حتما ایشالا هرچی از خدا میخای بهت بده توام دعام کن نینیم سالم بیاد بغلم ان شاالله دعا میکنم خواهری