2777
2789
عنوان

جا زدن رلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 149 پست

بنظرم این مدت سرکارت گذاشته 

این اقا اصلا خودش شما رو نمیخاد 

وگرنه هرجوری بود خانوادشو راضی میکرد 

اینا بهانه اس

شاید فراموش کردنش سخت باشه اما مطمئن باش تو اینده ات بهتر از این خانواده و این پسر پیدا میشه 

حتی اگر راضی بشن و به زور بهم برسین فردا بهت کلی سرکوفت میزنن که ما تورو نمیخاستیم تو اویزون پسر ما بودی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزاربره مگه کیه پیله یکی بشی بدباورش میشه فک میکنه خیلی مهمه بودخوش نبودم خوش ترغصه نداره که همون بهترکه اول رابطه فهمیدی دروغگوئه جامیزنه ولش کن دوس داشتنم چن روزبگذره یادت میره 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
بنظرم این مدت سرکارت گذاشته  این اقا اصلا خودش شما رو نمیخاد  وگرنه هرجوری بود خانوادشو ...

مامانم هم همینو میگه میگه تو مطلقه ک نیستی تو خونه هم نموندی این نه آقای این

ت ک خوبی رل من بعد چهارسال جازده الانم بهش زنگ زدم گفتم کجای  گفت ب توچه دیگه زنگ نزنیا لیست ...

هرچی مدت رابطه بیشترباشه احتمال جازدن بیشتره مردااینجورین 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
درسته دعا کنید برام لطفا زودتر ب خودم بیام

من ۱۵ روزه جدا شدم از یه ادمی که فکر میکردم هیچکس دیگه مث اون نمیشه برام ولی خب مناسب هم نبودیم

خب هرکس متفاوته و ویژگی مخصوص به خودشو داره ولی سعی کن باکسی باشی که عاشقت باشه این دوست داشتنای الکی منظورم نیستا

یه عشق واقعی 

🌱
آره میگه غش و ضعف کرده  سکته میکنه و این حرفا

دروغ میگه،حتی اگه دروغ هم نگه نباید واسه نمایش های بیخودی ننش تورو ول میکرد،،خداروشکر کن باهاش زیر یه سقف نرفتی چون همچین مردی تکیه گاه نمیشه

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
بهترشو پیدا میکنی.خودتو بیخیال نشون بده بگو اصلا نمیخوام آدمیو که همین اول کار جا زده.تو زندگی مسائل ...

درسته ولی دیشب تا جایی تونستم دلداریش دادم و اون بیخیال گف ب فکر خودت باش 

ینی کات  چقد ما دخترا ساده ایم آخه چقد

اره ولی نمیدونم چرا کات؟ من ک چیزی کم نزاشته بودم😓

بحاطرش خیلی جنگیدم ولی یهو جا زد😓😓😓😓😓😔

چرا اخع؟ وقتایی ک خدمت بود من پیشش بودم وقتایی ک تو جیبش پول نبود من پییشش بودم حتی رفیقاشم ولش کرده بودن😓😓😓اخه چرا

دروغ میگه،حتی اگه دروغ هم نگه نباید واسه نمایش های بیخودی ننش تورو ول میکرد،،خداروشکر کن باهاش زیر ی ...

زنداییم هم همینو میگه 

میگه الان از پس مشکلاتش برنمیاد 

الان خانوادش دارن اینطوری میکنن وارد زندگی بشی دق میدنت زندگی همیشه خوشی نیس تو الان فقط اینارو دیدی

بعدم تو خودتم اخلاقت خوب بوده ک این اینطور بوده

اره ولی نمیدونم چرا کات؟ من ک چیزی کم نزاشته بودم😓 بحاطرش خیلی جنگیدم ولی یهو جا زد😓😓😓😓😓😔 چ ...

ب این نتیجه رسیدم ک رابطه ی قبل ازدواج اشتباهه و بازی دادنت خیلی احتمالش زیاده من اصن فک نمیکردم این بشر جا بزنه تا حلقه هم رفته بود دیده بود لباس خاستگاری هم خریده بود