2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054329 بازدید | 118822 پست

سلام عزیزم من 69 کیلو هستم پارسال تیر 54 بودم توی یکسال 15 کیلو اضافه کردم میخوام برگردم به وزن قبلیم و 15کیلو لاغر بشم @سمیه1396  

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسي عزيزم من تو ٦ ماه بيشترش رو كم كردم

افرین 🤩😍 چ زود و خوب 

انشاله ک منم بتونم ب خواسته ام برسم و روزی  اینجوری عکس قبل و بعدم  بزارم 😜😁

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹
بالاتنت بد نيست  پايين تنت بيشتررررر كار داره  ولي در كل با كالري شماري و ورزش قشنگ اب م ...

سلام عزیزم 

خیلی عالی کم کردین تبریک میگم

برای کم شدن اشتها چی خوبه بارها خواستم شروع کنم ب رژیم و نصفه رهاش کردم خسته شدم 

💞خدایا عاشقتم💞

باریکلا چه کاهش خوبی چه خوب نگهش داشتی از تجربیاتت بگوو

ممنون عزیزم

راستش یه مدته استاپ کرده بودم یعنی خودم در حدی میخوردم که ثابت بمونم چون یه مقدار خسته شده بودم

اما باز شروع کردم ان شاالله تا 57-58 پیش برم

والا بدن نم از اون بدنهایی هست که فقط با رژیم یا فقط با ورزش کم نمیشه

باید هر دو با هم باشه

از اولش حتما هفته ای 5 روز ورزش کردم  تو خونه با سی دی به جز وقتهای پری که درد داشتم فقط پیاده روی کردم

و کالری که اولها محاسبه میکردم برای هفته ای یک کیلو بود

یادمه ماه اول 8 کیلو کم کردم یهو  

الان ولی برای هفته ای نیم کیلو برنامه ریزی کردم که موهام نریزه و پوستم خراب نشه

با ورزشهایی هم که کردم بدنم خوش فرم لاغر شده هر کی منو میبینه فکر میکنم 60 کیلوام  

اگر بدونی چه کارایی میکنن🤣🤣🤣😂😂😂😂😂 منم ک فقط میخندم😂😂😂😂 زنده باشی زهرا جوووونم😍😍💖💖 ...

ندیده عاشقشون شدمممم😍😍😍😍😂😂😂

سلام منو برسون خدمت مادروخواهرت😍😚

فدای توخوشگلم😚😘😘

سلااااااااااااااااااااااااام مهربونا 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍صبح زیباتون بخیرررررررررررررررررررر

امیدوارم روز خوبی داشته باشید 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

@آسنات99     @sepiiiiiideh     @مهربان9999     ...

سلاااااااااااااااااام فاطمه جانم عالی بود عالیییییییییییییییی چقدر خوشحالم ورزش رو شروع کردی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ماشاالله بهت  🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

#مامیتوانیم‍ 😚