2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054416 بازدید | 118822 پست
سلام مرسی عزیزم بابت راهنمایی چندروز پیش. من سه چهار روز بیخیال رژیم شدم. ولی اصلأ قند وشکرو شیرینیج ...

سلام گلم😍 خیلی عالیه،دیدی شد؟🤗🤗

همچنان پر قدرت ادامه بده....اما طبق قوانین باش... اول از هر چیزیم ب سلامتیت فکر کن بعد کاهش

کاهشت مبارک و پایدار👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گزارش#  
شیردهی
صبحانه:نان۲کف+نیمرو+چای+خرما
میانوعده:زردآلو+گیلاس
ناهار:لوبیا پلو
میانوعده:شربت خاکشیر+خربزه+،۳قاشق بستنی
شام:نان+پنیر+گردو
کالری مصرفی:۱۸۵۴😕😵😵
مجاز۱۷۴۰🙄
شیر و دوغ بدونه احتساب کالری🥰ازهرکدام ۱لیوان

پیاده روی: ۳۰۰۰گام نیم ساعت (روز اول بود وزنمم ک بالاس از کم شروع میکنم‌چون همینجوری هم ب شدت پا درد دارم 😔 مث پیرزنا شدم)
@فندق_فسقلی (رژیم نیس ک دعوام کنی😂فقط گزارشه)
@دیانا24  

ترک شیرینی یکمی سخته چون مرتب میخوردم تواین دوران 🤐سعی میکنم بستنی تکرارنشه🤕

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
ای وااااای زدی ترکوندی خودتو؟؟؟ ینی الان شدی صد کیلو😉 بیا رقیب قشنگم بیا فقط نی نی اذیت نشه؟

آرررره😀😀😀😀😀

باوجود اضافه وزن زیاد،شیرنداشتم متأسفانه

موفق باشی رقیب جانم

راستی شما استان فارسی بودین یا من اشتباه میکنم

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸

بچه‌ها بابام با اینا اومد گفت طیبه بیا 😭😭گفتم بابا من رژییییممم . همیشه وضع خونه ما اینه بخدا . هی میگن طیبه بیا برات بستنی گرفتیم . الان کلی شکلات و جمع کردم گذاشتم تو کشو‌ یخچال . اینا باز جلو چشمم میخورن

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

@آسنات99  

@sepiiiiiideh  

@مهربان9999  

@ashoojooni  

سلام سلام عشقا🐥🐥🐥🐥

خب بریم سر اصل مطلب،،، منم پیوستم ب جامعه ورزشی🤗

این مدت با اینهمه مراعاتی ک من داشتم بخاطر داروهام 500 گرم اضافه کرده بودم😱😬🤯 اما این هفته سوزوندمش و همون 59/800 شدم باز🤗😁

پیاده روی ترکیبی 15 دقیقه

چرخش روسی 120 تا

چالش چوب2 دقیقه

لمس پاشنه پا 120 تا

رقص 10 دقیقه

درازنشست 30 تا 

و البته امروز خونه تکونی اساسی داشتماااااااااا😧

و همچنان منتظر گزارشهای من باشید✌🏻🐥😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
بچه‌ها بابام با اینا اومد گفت طیبه بیا 😭😭گفتم بابا من رژییییممم . همیشه وضع خونه ما اینه بخدا . هی ...

🤣🤣🤣من وقتی اینجوری میشه همه را میخورم 😂😂ک دیگ‌نداشته باشیم هرروز وسوسه بشم 🤣🤣تو نخوریا

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
گزارش#   شیردهی صبحانه:نان۲کف+نیمرو+چای+خرما میانوعده:زردآلو+گیلاس ناهار:لوبیا پلو م ...

سلام عزیزم به به چه خوردنیهایی😋😋😍😍😍

الان وزنت رو ضربدر 20 کردی؟

بسیار عالی،،،،،، راستی خورشت بامیه،، آبگوشت تیلیتی بخور شیرت زیاد میشه

مرحبا برای شروع عالیه👏🏻👏🏻👏🏻🐥🐥🐥🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
@آسنات99     @sepiiiiiideh     @مهربان9999     ...

آفرین 😍😘💪

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

🤣🤣🤣من وقتی اینجوری میشه همه را میخورم 😂😂ک دیگ‌نداشته باشیم هرروز وسوسه بشم 🤣🤣تو نخوریا

خونه ما آخه تموم شدنی نیست . حتی یه روز خونه مون خالی از شکلات و شیرینی و خامه و شکلات صبحانه و بیسکوییت و...نیست همه شون با هم همیشه هستن 

سلام عزیزم به به چه خوردنیهایی😋😋😍😍😍 الان وزنت رو ضربدر 20 کردی؟ بسیار عالی،،،،،، راستی خور ...

بله در ۲۰ منهای ۱۰۰

چشم مرسی حتما میخورم 🥰

واقعا مرسی گلم الانم بخاطر بستنی عذاب وجدان دارم 

دوباره دارم راه میرم توخونه 😂تردمیل لهنتی خرابه🤕

بچه‌ها بابام با اینا اومد گفت طیبه بیا 😭😭گفتم بابا من رژییییممم . همیشه وضع خونه ما اینه بخدا . هی ...

طیبه نکن

طیبه نخور

طیبه محیط رو ترک کن

طیبه خطرناکه

.

.

.

.

عاقا هیچکدومو نگاه نکن همشون مضرررررن😬😬😬

به حکمتش دل بسپار 🌿
گزارش#   شیردهی صبحانه:نان۲کف+نیمرو+چای+خرما میانوعده:زردآلو+گیلاس ناهار:لوبیا پلو م ...

طالبی . انجیر خشک . شیر و زیاد می‌کنه تو میان وعده هات باشه همیشه