2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054247 بازدید | 118822 پست
پرس سینه با دمبل بخابی زمین دستات و ببری بالا و بیاری نزدیک سینه لیفت هم از خودم اسم گذاشتم ایست ...

لیفت که خودت اسم گذاشتی

اسمش سینگل آرم رو هست

نباید بکشی تو سینه اشتباه رایج این حرکته

باید دستت بکشی تو پهلو

انگار جیب بغل داری میذار دمبل اون تو و درمیاری

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
قابلت نداره نزدیکم هستیم فقط میدونی بفکر چی هستم که پوک شده باشه☹️

ممنون عزیزم نوش جونت😍انشاالله خراب نمیشه

منکه نتونستم نگهش دارم داخلش کپک زد!

غذای فریزشده که بخاطر شرایطم نمی تونم بخورم!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چشم قشنگم  ممنون

چشمت سلامت عزیزم😘😘😘

@فندق_فسقلی    سلام فاطمه جون فردامن۳روزپریودیمه نمیخوام وزن کنم ،ان شاءالله ۱شنبه ی هفت ...

رقیه جون من برا شوک تجربه کردم سخته خیلی

مگر چیز سنگین مثل حبوبات بخوری

ولی من فردای فست سرگیجه داشتم

میخوای یه هفته امتحان کن

منم تو شوک ۵۰۰تا نبستم ۶۵۰تا و ۷۰۰بستم یادمه

سعی امو میکنم عزیزم تا الان چیزی نخوردم

عزیزم نگیر فست

قوه شیرت میره

من پسرم یکسالشه بخاطر استپ وزنی رژیم شوک گرفتم دو روزش کالری ۵۰۰تا بود من اذیت میشدم فرداش و سرگیجه داشتم

ممنون عزیزم نوش جونت😍انشاالله خراب نمیشه منکه نتونستم نگهش دارم داخلش کپک زد! غذای فریزشده که بخا ...

منم موافق بریز شده نیستم

مگر اینکه بپزم فریز کنم برا کیک

زبخشید بدونه روغن میزاری خدا خیرت بده یه غذا بهم یاد دادی 

اره گلم نیاز نیس روغن بریزی 

کدو و با گوجه و سیب زمینی اگه دوس داری ریز کن همه رو ادویه و نمک بزن بزار قشنگ بپزه 

هم سیرکنندس هم کم کالری

چرا خارجیا ندارن پس😞

آره اره

چرا؟؟؟؟؟ 😢😢😢😢

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒