2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054329 بازدید | 118822 پست
وای بچه ها من امروز مهمونی بودم رعایت مکردم

چیزی تا یکشنبه نمونده هاااا

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

من به خودم قول دادم اول شهریور برم خریدلباس سایز 40

ایشالااااا

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این هشتک هایی ک گذاشتی چالشه؟ من مهمونی بودم گند زدم افتضاه. از امروز تازه شرو کردم. فردا وزن نم ...

کجایی دخمل 

کم پیدایی رقیب قدیمی😍

خوبی مریم جان❤

عزیزم وزن 70 پر و متناسب 65 ایده ال 60 استخونی

مرسی عزیزم 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی و زبان عربی پایه های هفتم تا دوازدهم 🤗😍😍 به صورت تدریس خصوصی نیمه خصوصی و برای رفع اشکال و آموزش کامل انجام میددددم 😍😍😍👼با هزینه ی کم ک راضی باشید... نگران امتحانا و درس انگلیسی به خصوص عربی دیگه نباشییییید 😍😍😍😍😍😍😍.... برای ثبت نام و  اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید 
سلام خانومای گل گل گل خوشگل     اومدم با گزارش جمعه  صبحانه ماست با کدو حلوای و ۷ ک ...

افرین کاله جون یدونه ای

من ورزش پایین تنه داشتم

نه_به_# قند

نه_به_نون_شبانه#  

خوردنمم ثبت نمیکنم ولی حواسم هست

@گلعنبر  

@sepiiiiiideh  

@فندق_فسقلی  

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
سلام فاطمه جونم  خیلی ممنونم بابت این چالش  دست گلت درد نکنه 😘😘😘😘😘😘 این جوری انگی ...

سلام ب روی ماهت عزیزدلم😍

خواهش میکنم 🤗🤗

صدرصد🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿
ممنونم عزیزم جواب دادی ولی همون نقطه پام خیلی درد داره طوری که پام رو نمیتونم خوب بزارم زمین بعضی. ه ...

عشقم مامانم اینطوری شد هر چی دکتر رفت بی فایده بود،،، یکی از همسایها به مامانم گفت با گوشکوب دستی مرتب ب محل مورد نظر بزن،،کم کم نرم میشه و رفع میشه

به حکمتش دل بسپار 🌿

سلام به همه ی خوشگل خانما 😍🌹 

چه چالشای جالبی راه انداختین😅👍✌️

منم تو چالش نه_به_قند_مصنوعی#  هستممممم😍😍

اما چالش حذف نون شب رو نمیشه😢این شوهر من بدجور گیررررره این چند روزه م که حالم خوش نبود میگف بخاطر رژیمه خودتو ضعیف کردی😐 

دیگه حالا یکی بیاد بهش بفهمونه با کالری شماری دارم همه چیززززز میخورم از صدتارژیمی هم که دکتر میده بهتره....گوش شنوا نداره که😁🤣

شروع رژیم ۱۴۰۰/۰۳/۱۴✌️💪💙💙💙💙💙💙                   وزن اولیه۷۱😶   قد۱۶۸🤍.     وزن بعد از ۱۰روز:۶۸/۵۰۰😍✌️       💙😍هدف ۶۴😍💙.            
فاطمه جونم من بخاطر بلغمم باید ناهار نخورم . نون رو صبحانه میخورم یه کف . برنج یا نون خیلی کم شب ساع ...

خیلی خوبه ک علت رو متوجه شدی عزیزم👏🏻👏🏻👏🏻🐥🐥

حتما نتیجرو بهم بگوووووو ک منتظرم😍😍😍😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه ها من قد ۱۶۸ وزنم هم ۶۸ونیم😁

کسی هم قد ووزنم نیس که باهم رقابت کنیم و بقول بچه ها انگوزه مون خیلی خیلی بیشتر بشه🌈🔴🔴🔴🔴🔴

شروع رژیم ۱۴۰۰/۰۳/۱۴✌️💪💙💙💙💙💙💙                   وزن اولیه۷۱😶   قد۱۶۸🤍.     وزن بعد از ۱۰روز:۶۸/۵۰۰😍✌️       💙😍هدف ۶۴😍💙.