2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054310 بازدید | 118822 پست
فداتبشم‌من اخه😍😍😍😍😍منم همینطور ولی خدایی بیشتر از این‌نمیتونم فقط این ورم پریودم الان ک رومه ...

خدا نکنه عزیزدلم 

خدا حافظت باشه مینا عزیزم 😘یادمه قبلا هم باهم رژیم میگرفتیم  همین طوری بودی ان شاءالله چیزی نیست زودی 🎈شروع شه

سلام قربونت برم🥰🥰🥰تو‌خوبی بهتری ممنونم اونام خوبن عشقی والا بدن سازی تا لاغرلاغر نشم‌نمیرم‌چون ...

ممنونم عزیزم خداروشکر 😍

شناختی منو ؟

چقدر عالی منم. بند هاشو دارم ولی اون اوایل  حرکت رو اشتباه زدم مچ. دستم آسیب دید 😳

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آقا من دیروز املت و با کاهو خوردم  اولش که به زور دادم پایین یه غلط کردم عجیبی همه وجودم و گر ...

اِ آذر خوشمزه هست که کم کم عادت میکنی نگران نباش 

منم بیشتر اوقات با کاهو لقمه میگیرم بجای نون 

جایگزین خیلی خوبیه 

سلام سلام من اومدم گزارش  صبحانه: صفر  نهار: شوید پلو و ماهی  شام : پیتزا یک اسلای ...

سلام برای شروع خوبه عزیزم😍 فقط اون یه گاز مرغ 😄

ورزش هم انجام بدی عالی میشه 

موفق باشی عزیزدلم 🌷🌷🌷🌷

مهربان بانو جان من دوتا پیج فیتنس دیدم که گفتن با پیاده روی و دو میخچه پاشون خوب شده یبارم مهمونی ...

ممنونم عزیزم جواب دادی ولی همون نقطه پام خیلی درد داره طوری که پام رو نمیتونم خوب بزارم زمین بعضی. ها گفتند سیر بزار بعضی هم گفتند گوجه بزار 

گفتم از دوستای اینجا هم بپرسم ببینم راه حلی دارند 

@sepiiiiiideh  

@ashoojooni  

@عروسترکم  

@فندق_فسقلی  

@دوباره_زندگی  

دوستای خوبم راه حلی برای درمان خونگی میخچه پا دارید ؟  

قربونت برم عشقم😍😍😍😘😘😘😘😘

فاطمه جونم من بخاطر بلغمم باید ناهار نخورم . نون رو صبحانه میخورم یه کف . برنج یا نون خیلی کم شب ساعت ۸.۵ میخورم . یادته هی خودمو میکشتم کم نمیشدم ... همش بخاطر بلغم بود😬😬😬   خیلییی بلغمم شدید بود . دور کمرم انگار یه حوله بزرگ لوله کردن اینقدر چربی شکم پهلوم تابلو هست . حالا به امید خدا دارم اصلاح مزاج میکنم و ورزش جدی بهمراه رژیم .توکل بخدا .... تو پنجاه روز آینده نتیجه چالشم رو ببینم انشالله و خبرشو به شمام بدم😍😍😍😘😘😘

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
به نظر من چالشای که میزاریم خیلی دست و پا گیر نباشن البته ورزشا رو منظورنه مثلا چالش چوب و چال روس ...

اذر منم میخوام سایز شکم و کمر  کم بشه و دو روز تو هفته فرم دهی با س ن  و سی نه کار میکنم 🙊🙉دیگه نمیدونم چه جوری باید اینارو مینوشتم 😄😄راستی دور شکم و کمرت چنده ؟

امروز یه عالمه گریه کردم😷واسه لباسام شلوار جین و.... هیچی اندازم نیس اصلا از زانو بالا نمیره  ...

سلام عزیزم. اول تبریک بگم بهتون بابت. تولد دختر کوچولوی نازتون 😍دختر یه نعمته قدرش رو بدون 🌹🌹🌹🌹خدا براتون حفظش کنه الهی امین 

دوماگریه چرا ؟؟؟؟

این چند ماه هم میگذره شما هم میتونی. دوباره رژیم بگیری قدر این روزارو بدون که به یه چشم بر هم زدنی میگذره 

با دختر کوچولوت عشق کن ❤❤❤❤

دیگه غصه نخوریا مامان مهربون 🌷🌷🌷🌷