2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054279 بازدید | 118822 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

❤❤❤کلللی انرژی مثبببت هممونمیفرسیم،نه برای بچه دار شدن،برای اونچه که خیرت باشه و هر زمان که خوب باشه ...

اوووووووخ چیقدر انرژی مثبت فرستادی بغلمممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ممنونم عزیزدلم🤗🤗 قطعا همینطوره ک میگی❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
چالش مانکنی دیرررررررین دیرررررین این داستان قندجیزبید😝😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

واااااای چه باحال گفتی 👏🏻👏🏻😂😂😂

دقیقا😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿

آقا من دیروز املت و با کاهو خوردم 

اولش که به زور دادم پایین

یه غلط کردم عجیبی همه وجودم و گرفت

ولی لقمه های بعدی عادت کردم ایول

نه_به_نان_شبانه#

@فندق_فسقلی

@sepiiiiiideh

@مهربان9999  

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
آقا من دیروز املت و با کاهو خوردم  اولش که به زور دادم پایین یه غلط کردم عجیبی همه وجودم و گر ...

عزیزم😂😂

من تا حالا تخم مرغ با کاهو نخوردم،،، اگر نخوام نون بخورم آبپزش میکنم،،، آخه گوجه و کاهو با تخم مرغ یه بو و طعمی میگیره🤕

به حکمتش دل بسپار 🌿
ببین سالاد کاهو درست کن املتم بزن توش خوب میشه 😆 سالاد قاطی پاطی😂😂😂

اووووه

نه دیگه در این حد در توانم نیس

😑😑😑

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
تو بارداری چقد زیاد کردی؟

۱۷کیلو 🙄🙄🙄بخاطر مصرف کورتون اشتهام زیاد بود متاسفانه تحرک هم نداشتم بخاطر سقط مکرر دیگ‌قوزبالاقوز

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
گلم خودتو خیلی اذیت میکنی از الانت لذت ببر بخدا عین چشم بهم زدن میگذره  بعد حسرت میخوری بال ...

انشالله😊امیدوارم 

انشالله شماهم دوران بارداری خوبی داشته باشی

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم