2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054287 بازدید | 118822 پست
آررررررررررررره بده 😍😍😍😍😍😍😍😍

انشالله ب زودی زود قسمت خودت و همه منتظرا

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کچل مامان😂

وووووووووای الهی قربوووونش برم دخمل مامانو😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘

چه ناناز خوابیده 😍😍😍😍😍😍 ووووی دستا پاهاشوووووو😘😘😘😘😘

عزیزم چه نانازه😘😘😘😘

خدا حفظش کنه و از چشم بد ب دور باشه 😍😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
وووووووووای الهی قربوووونش برم دخمل مامانو😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘 چه ناناز خوابیده 😍😍😍😍😍😍 ووووی ...

خدانکنه عزیزم🥰

قربونت خاله جون لطف داری

ممنونمممم

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
قربونت برم زهرای عزیزم🤲🏻🤲🏻❤

امروز یه عالمه گریه کردم😷واسه لباسام شلوار جین و.... هیچی اندازم نیس اصلا از زانو بالا نمیره 

اگ بدونی چقدر حرص خوردم🤒ازآمپولا ک داخل رون پام‌میزدم‌پاهام خیلی وحشتناک شدن🤕۴ماه دیگ‌بگذره رژیم و ورزش شروع کنم بلکه یکم تغییر کنم🤢😔

ببوسش از طرف من😍😘😘😘😘😘😘😘😘

حتمااا😁🥰

امروز یه عالمه گریه کردم😷واسه لباسام شلوار جین و.... هیچی اندازم نیس اصلا از زانو بالا نمیره  ...

زهرا بچه شدی گریه چرا؟

تو دوران بارداری رو گذروندی و دخترت تازه بدنیا اومده،،، الان اصلا وقت فکر کردن ب اندام نیست،،، الان فقط باید مواظب سلامتی خودت و نی نی باشی

چشم رو هم بذاری این چند ماه رد شده و رژیم رو از سر میگیری و مثل قبل مانکن میشی

نبینم غصه بخوری،،این چیزی نیست ک نتونی بدستش بیاری گلم

به حکمتش دل بسپار 🌿

@sepiiiiiideh‍  

@آسنات99‍  

@دیانا24‍  

@دوباره_زندگی  

@مهربان9999  

دوستای قشنگم نظراتتون رو خوندم،،،برای شروع اول نظرم تغییر سبک زندگیه بعد کم کم ورزش.....

مثلا برای شروع نه_به_نان_شبانه#  

و 

حذف_قند_شکر#   

برای یک هفته و وقتی عادت کردیم بشه جزیی از برناممون و کم کم حذفیات بعدی رو اضافه کنیم.... خوبه؟

به حکمتش دل بسپار 🌿
زهرا بچه شدی گریه چرا؟ تو دوران بارداری رو گذروندی و دخترت تازه بدنیا اومده،،، الان اصلا وقت فکر ...

بخدا دست خودم نیس😔انقدر حرصم میگیره از خودم

شوهرمم دعوام میکنه میگ‌حق نداری حرف رژیم بزنی بچه زوددنیا اومده ریزه و شیرت اصلا مقوی نیس همین رژیم کم داریدفقط😑

دعام کن یکم بتونم بیخیال بشم

بخدا دست خودم نیس😔انقدر حرصم میگیره از خودم شوهرمم دعوام میکنه میگ‌حق نداری حرف رژیم بزنی بچه زودد ...

ببین ما یه اولویتهایی تو زندگیمون داریم و یه فرعیاتی،،، هرگز اولویتها  رو فدای فرعیات نکن

ببین مگه من زحمت نکشیدم تا 53 الان 59 هستم ورزش ندارم چرا؟ چون در حال دارو درمانی و تلاش برای بارداری هستم تمام تلاشم فقط سالم خوری و حفظ وزن حال حاضرم هست،،،، پسبچه در حال حاضر برام اولویته

حالا تو خدا یه دسته گل بهت داده با چقدر سختتتتتی ک فقط خودت میدونی،،، آیا دوست داری بچت چندسال بعد ضعیف باشه بخاطر رژیم الانت؟،،، الان اصلا وقتش نیست

فقط سالم خوری کن و ب سلامت خودت و بچت فکر کن

اندام بدست میاد،،، بعدشم الان چه لزومی داره رژیم بگیری،،، مادر خودش بخاطر شیردهی مدام وزنش کم میشه و وقتی یکم ب حرکت افتاد همش دنبالشی،،، بعدش با خیال راحت بیا رژیم

به حکمتش دل بسپار 🌿