2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054247 بازدید | 118822 پست
حیف من پر پرم وگرنه زخمیتون میکردم  @ashoojooni     دیگه آخرشه منم چند روز دیگه ح ...

جووووون به رقبا اضافه شدددددد

@sepiiiiiideh   

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
ای دل غافل من جاموندم خو😮😅😅😅نذریمووده😬 فدایی داریی عزیزدل😍😘😘😘😘😘

بیا نذری آوردم برات 🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣 تق تق تق در رو باز کن حاج خانوم🧕🏻🧕🏻🧕🏻🧕🏻 این منم پشت در🤣🤣🤣

قربوووووووونت🐥❤

به حکمتش دل بسپار 🌿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه اصلا ورزش نکن حتی پیاده روی نکن فعلا ولی بی تحرک هم نباش خسته نشی زیادم سرپا نشو من از جمعه مساف ...

خوش بگذره بهت مژگان جون😍😍😍😍

نوش جوووونت😋😋😋

استراحت میکنم اما این چند روز کارای معمولی خونه رو انجام میدم زیاد توجه نداشتم ک حتما حتما کاملا رعایت کنم،،،،خیلی بده؟؟؟؟؟

به حکمتش دل بسپار 🌿
قربونت برم مهربونم که اینقدر قشنگ انگیزه میدی 😍😍😙😙😙 خیلی ماهی 😍😍 ان شاءالله خدا حاجت دلتو بده ...

خدا نکنه عزیزدلم😍😍😍😍

خودت ماهتری که🤗🤗 میخوام زود کله زرد بشی😉

ممنونم قشنگم😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزم  میشه منو راهنمایی کنی منم ۲۰‌کیلو اضافه دارم و میخوام گروه زرد باشم

سلام عزیزم🐥🐥

دو صفحه اول رو کامل بخون و بیا،،هر جایی رو متوجه نشدی بگو تا کاملا توضیح بدم🤗

به حکمتش دل بسپار 🌿
تو اول اونور و خلاصه کن ببینم چخبره اینجا نمیای😒😝 اینجا کلا تغییر کاربری داده ب زایشگاه تبدیل شده ...

اونجام سلامتی،همین روزمرگی😁اونجام زیاد نمیام.ازشون بپرسی ازم شاکین🤐

عه جدی باز هم موج زایش؟؟؟🤪🤪🤪کیا حالا

فاطمه جونم افرین بهت واقعا ماشاالله  ارادت رو تحسین میکنم بازم میگم  ماشاالله 😘😘😘 منم ...

قربونت عزیزم😍😍

هزار ماشاءالله ب خودت نوش جوووووووونت👏🏻👏🏻👏🏻

یکم استرس گرفتم،، میگم من چهارشنبه هفته قبل آی یو آی کردم روز اول کامل استراحت کردم،،روز دوم کارای معمولی و بیشتر استراحت از روز سوم ب بعد عادی شدم کارای خونه رو انجام دادم و خم و راست شدنای در طول روز ،،،،،،، الان من خرابکاری کردم؟😣😣😣😣😣

الهی فدای دلت بشم من😘😍 ممنونم عزیزم ک اینقدر خوش قلبی❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
قربونت عزیزم😍😍 هزار ماشاءالله ب خودت نوش جوووووووونت👏🏻👏🏻👏🏻 یکم استرس گرفتم،، میگم من چه ...

خدا نکنه گل من 🌸🌸🌸🌸🌸

خوبی از خودته عزیزدلم 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

نه اصلا اصلا استرس نداشته باش اصلا به این چیزا فکر نکن الان آرامش بهترین چیز براته فقط آرامش 

ببین کلا به چیزای خوب فکر کن قرآن زیاد بخون بهت ارامش میده دعا و نیایش واقعا ارامش دهنده است ذکر زیاد بگو صلوات بفرست ان شاءالله توی این دهه عزیز امام رضا و خواهرشون دلت رو شاد کنند. و به اون چیزی که میخوای برسی 

با تموم وجودم این رو برات از خدای مهربون میخوام 

الهی امین